NBA

Τρομακτική πτώση στο παρκέ για παίκτη των Bulls

Τρομακτική πτώση στο παρκέ για παίκτη των Bulls

Ο Kris Dunn των Bulls προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ έπειτα από κάρφωμα που έκανε στον αγώνα με τους Warriors, γλιτώνοντας από θαύμα έναν σοβαρό τραυματισμό.

Υπάρχουν στιγμές που η εικόνα είναι πιο άσχημη από την πραγματικότητα. Μία τέτοια εικόνα θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων όσων παρακολούθησαν τον αγώνα των Bulls με τους Warriors , όταν είδαν τον Kris Dunn των πρώτων να πέφτει με το πρόσωπο στο παρκέ έπειτα από κάρφωμα που σημείωσε.

Ο δευτεροετής guard έκλεψε την μπάλα και ξεχύθηκε στον αιφνιδιασμό για να σκοράρει. Δεν υπολόγισε όμως σωστά, με αποτέλεσμα να γλιστρήσουν τα χέρια του από το καλάθι μετά το κάρφωμα που σημείωσε, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ άτσαλα στο παρκέ.

Για καλή τύχη του Dunn, όχι απλώς γλίτωσε τον σοβαρό τραυματισμό, παρά το τίμημα της άσχημης πτώσης του ήταν απλώς να μετακινηθούν τα δύο μπροστινά του δόντια, ενώ τελικά απέφυγε και την διάσειση!

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτός ήταν ο δεύτερος τραυματισμός παίκτη στο ίδιο παιχνίδι, αφού μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα τραυματίστηκε και αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο ο Jordan Bell των Warriors .

Δείτε το VIDEO με την τρομακτική φάση με πρωταγωνιστή τον Dunn:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ