NBA

Τρίτος πιο βελτιωμένος παίκτης στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

Τρίτος πιο βελτιωμένος παίκτης στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

Ο ΣιΤζέι ΜακΚόλουμ του Πόρτλαντ αναδείχθηκε ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης στο ΝΒΑ και στην τρίτη θέση αναδείχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τους Αμερικανούς να αναγνωρίζουν την ραγδαία εξέλιξη του στην τρέχουσα σεζόν.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το ΝΒΑ γνωστοποίησε την λίστα του με τους πιο βελτιωμένους παίκτες για την αγωνιστική σεζόν 2015-2016, βασιζόμενη στην εικόνα που παρουσίασαν οι αθλητές στην κανονική περίοδο.

Οι Αμερικανοί έδωσαν το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της σεζόν στον γκαρντ του Πόρτλαντ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, καθώς συγκέντρωσε την πλειοψηφία των ψήφων. Στην δεύτερη βρίσκεται ο πλέι-μέικερ της Σάρλοτ, Κέμπα Ουόλκερ, και στην τρίτη ο Έλληνας διεθνής, Γιάννης Αντετοκούμπο, των Μπακς.

Ο 22χρονος Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ολοκλήρωσε την σεζόν φέτος στο Μιλγουόκι αγωνιζόμενος ως πλέι-μέικερ, συγκέντρωσε συνολικά 99 ψήφους (κυρίως σαν 2ος και 3ος), ενώ υπήρξαν και 4 ψήφοι που τον επέλεξαν ως τον νούμερο "1" πιο βελτιωμένο παίκτη στο ΝΒΑ.

Οι Αμερικανοί αναγνώρισαν την ραγδαία εξέλιξη του Έλληνα μπασκετμπολίστα, ο οποίος από σεζόν σε σεζόν παρουσιάζεται όλο και καλύτερος. Φέτος, ολοκλήρωσε την χρονιά έχοντας μέσο όρο 16.9 πόντους, 7.7 ριμπάουντ, 4.3 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά παιχνίδι, σε 80 παιχνίδια.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ