NBA

Τρελό ξύλο στο Raptors-Bulls!

Τρελό ξύλο στο Raptors-Bulls!

O Serge Ibaka των Raptors και ο Robin Lopez των Bulls αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους στον αγώνα των ομάδων τους ανταλλάσσοντας γροθιές (!) σε μία σκηνή που είχαμε χρόνια να δούμε στο ΝΒΑ.

Την δεκαετία του 80' στο ΝΒΑ οι μπουνιές έπεφταν "βροχή". Την δεκαετία του 90' επίσης. Την δεκαετία του 00' έπεφτε καμία... "ψιλή" ανάμεσα στους παίκτες που και που, με μερικές εξαιρέσεις όταν το πράγμα... ξέφευγε. Από τότε ωστόσο που μπήκε το 2010 - και άλλαξαν οι κανονισμοί το ΝΒΑ - δεν βλέπουμε συχνά να "πέφτει" ξύλο. Πάντα βέβαια υπάρχει η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Αυτή η εξαίρεση λοιπόν ήταν αυτό που έγινε στον αγώνα των Raptors με τους Bulls, στη νίκη των πρώτων με 122-120 στην παράταση .

"Δράστες" της πιο τρελής σκηνής που έχουμε δει στα παρκέ του ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια ήταν ο Serge Ibaka των Raptors και ο Robin Lopez των Bulls, οι οποίοι λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου του αγώνα έκαναν... αυτό:

Ναι, καλά είδατε. Μετά τα παραδοσιακά σπρωξίματα και κάποια "γαλλικά" έπεσαν και μερικές μπουνιές! Όπως βέβαια γίνεται σαφές, αμφότεροι αποβλήθηκαν, ενώ λογικά σύντομα θα μάθουν και την τιμωρία τους από το ΝΒΑ, το οποίο πολύ δύσκολα θα το αφήσει αυτό να περάσει έτσι.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ