NBA

"Τρελάθηκε" ΝΒΑερ και πήρε στο κυνήγι αντίπαλο!

Oklahoma City Thunder center Steven Adams (12) in the first half of an NBA preseason basketball game Tuesday, Oct. 10, 2017, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ένα σπρώξιμο εκτός φάσης του C.J Williams των Clippers εκνεύρισε τον Steven Adams των Thunder, που άρχισε να τρέχει από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη για να τσακωθεί μαζί του!

Ο Steven Adams θεωρείται ένας από τους "σκληρούς" του ΝΒΑ. Δεν συνηθίζει να κάνει πίσω όταν τον προκαλούν. Δεδομένου λοιπόν ότι ο C.J Williams έκανε το "λάθος" στον αγώνα των Clippers με τους Thunder να μπει στον δρόμο του και να τον σπρώξει εκτός φάσης - με αποτέλεσμα να "γυρίσε" ελαφρά ο αστράγαλος του σέντερ των Thunder - μάλλον αυτό που ακολούθησε δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση.

Αφού λοιπόν ο Νεοζηλανδός σέντερ έπεσε πρώτα στο παρκέ πιάνοντας τον αστράγαλό του, στην συνέχεια σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη για να φωνάξει στον Williams! Για καλή τύχη του γκαρντ των Clippers, ο οποίος έδειξε εμφανώς φοβισμένος, μπήκαν στη μέση οι παίκτες των δύο ομάδων και εκτονώθηκε η κατάσταση. Το ύφος του Williams πάντως όταν τον πλησίασε ο Adams μάλλον τα έλεγε όλα.

Δείτε το σχετικό VIDEO:


AP Photo/David Zalubowski
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ