NBA

"Τρελάθηκε" ο Robin Lopez και άρχισε τα "F.... you" στους διαιτητές!

Chicago Bulls center Robin Lopez (42) reacts after receiving two technical fouls and being ejected from an NBA basketball game against the Miami Heat during the second half Thursday, March 29, 2018, in Miami. (AP Photo/Joel Auerbach)
AP Photo/Joel Auerbach AP PHOTO/JOEL AUERBACH

Ο Robin Lopez δεν πήρε καλά την αποβολή του με διπλή τεχνική ποινή από τους διαιτητές στον αγώνα με τους Heat και κατά την έξοδό του από το παρκέ άρχισε να μοιράζει "F.... you" και στους τρεις!

Ο Robin Lopez απέδειξε και στο πρόσφατο παρελθόν πως όταν θεωρεί ότι οι διαιτητές τον αδικούν ή μία αποβολή του δεν είναι σωστή δεν το παίρνει ιδιαίτερα καλά . Στον αγώνα με τους Heat λοιπόν ( νίκη με 103-92 για το Miami ) φρόντισε να το επιβεβαιώσει, έχοντας ένα από τα πιο τρελά ξεσπάσματα που έχουμε δει από παίκτη φέτος.

Με τους διαιτητές να τον χρεώνουν με επιθετικό φάουλ σε μία φάση, o Lopez εξέφρασε λίγο έντονα την δυσφορία του, με αποτέλεσμα να χρεωθεί με τεχνική ποινή. Ενώ όμως πήγαινε προς τον πάγκο οι διαιτητές τον χρέωσαν και με δεύτερη τεχνική ποινή και τον απέβαλλαν, κάτι που τον "έβγαλε από τα ρούχα του"!

Την στιγμή που ο έμπειρος σέντερ αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα και να φωνάζει. Το αποκορύφωμα του ξεσπάσματός του ήρθε ενώ πήγαινε προς τα αποδυτήρια όταν γυρνώντας προς τους διαιτητές άρχισε να φωνάζει "F... you" και στους τρεις!

Δείτε το σχετικό VIDEO:



AP Photo/Joel Auerbach
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ