NBA

"Τρελάθηκε" ο Carmelo Anthony και πέταξε την κορδέλα του στο παρκέ!

Oklahoma City Thunder's Carmelo Anthony, left, is held back by a referee as he argues with Golden State Warriors' Draymond Green during the second half of an NBA basketball game Saturday, Feb. 24, 2018, in Oakland, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ένα κάπως δυνατό φάουλ του Draymond Green στον Carmelo Anthony εκνεύρισε τον δεύτερο, ο οποίος πέταξε από τα νεύρα του την κορδέλα του στο παρκέ και κατόπιν κατευθύνθηκε προς το μέρος του αντιπάλου του!

Ο Carmelo Anthony δεν αντέχει στην σκέψη ότι κάποιος υπερβαίνει τα όρια εναντίον του. Φρόντισε λοιπόν να το δείξει αυτό με τον τρόπο του στον Draymond Green στον αγώνα των Warriors με τους Thunder ( νίκη των πρώτων με 112-80 ).

Λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου ο φόργουορντ των Warriors έκανε ένα δυνατό φάουλ στον Melo. Αυτό που εκνεύρισε ωστόσο πραγματικά τον σταρ των Thunder είναι ότι μετά το σφύριγμα ο Green κατέβασε το χέρι και τον χτύπησε στο κεφάλι. Αποτέλεσμα; Να πετάξει με δύναμη την κορδέλα του στο παρκέ και κατόπιν να κατευθυνθεί προς το μέρος του!

Οι ψυχραιμότεροι έδωσαν τελικά την λύση και δεν είχαμε χειρότερα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαιτητές δεν χρέωσαν κανέναν από τους δύο παίκτες με τεχνική ποινή (!) κάτι που αν συνέβαινε θα σήμανε και την αποβολή τους, αφού ήδη αμφότεροι είχαν χρεωθεί από μία τεχνική ποινή.

Δείτε την φάση που εκνεύρισε τον Anthony από δύο διαφορετικές λήψεις:


AP Photo/Marcio Jose Sanchez
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ