NBA

Τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε με φορείο ο Roberson

Oklahoma City Thunder guard Andre Roberson lies on the court after slipping during the second half of the team's NBA basketball game against the Detroit Pistons, Saturday, Jan. 27, 2018, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

O Andre Roberson πρόσθεσε το όνομά του στην λίστα με τους άτυχους της σεζόν, αφού στον αγώνα με τους Pistons τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και τέθηκε εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Απίστευτα άτυχος στάθηκε ο Andre Roberson. Ο γκαρντ των Thunder είδε το αριστερό του γόνατο να μην αντέχει την πίεση σε μία προσπάθειά του στον αγώνα με τους Pistons , με αποτέλεσμα να πέσει σφαδάζοντας στο παρκέ.

Ο Roberson κατάλαβε αμέσως ότι έπαθε σοβαρή ζημιά. Και η αλήθεια είναι ότι μία ματιά στο γόνατό του και το ύφος του αρκούσε για να καταλάβει ο κόσμος ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Αργότερα οι Thunder ανακοίνωσαν ότι ο Roberson υπέστη ζημιά σε έναν τένοντα στο γόνατό του και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε την στιγμή του τραυματισμού του άτυχου γκαρντ, ο οποίος αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο.


AP Photo/Carlos Osorio
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ