NBA

Τραυματίστηκε και σόκαρε κόσμο με τη κραυγή πόνου του ο Kyle Anderson

San Antonio Spurs forward Kyle Anderson grimaces as he holds his leg after falling during the third quarter of the team's NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder in Oklahoma City, Sunday, Dec. 3, 2017. Oklahoma City won 90-87. (AP Photo/Sue Ogrocki)
AP Photo/Sue Ogrocki AP PHOTO/SUE OGROCKI

Ο Kyle Anderson των Spurs τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στον αγώνα με τους Thunder, με την κραυγή πόνου την στιγμή που χτύπησε και τους λυγμούς του να προκαλούν ανατριχίλα.

Είναι στιγμές που η εικόνα μιλάει από μόνη της. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του τραυματισμού του Kyle Anderson των Spurs στο αριστερό γόνατο κατά την διάρκεια του αγώνα με τους Thunder .

Ο νεαρός γκαρντ/φόργουρντ προσγειώθηκε λίγο άτσαλα μετά από προσπάθειά του για λέι-απ, με αποτέλεσμα να πέσει σφαδάζοντας στο παρκέ. Είναι όμως η κραυγή του στην στιγμή που προσγειώνεται που προκαλεί ανατριχίλα, όπως και οι λυγμοί του στην συνέχεια, οι οποίοι ακούστηκαν σε όλο το γήπεδο επειδή κάτω από το καλάθι υπάρχει μικρόφωνο.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η σοβαρο΄τητα του τραυματισμού του Anderson, με τους Spurs να έχουν ενημερώσει ότι η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης τους βγήκε αρνητική.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Anderson:


AP Photo/Sue Ogrocki
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ