NBA

Το χτύπημα που παρά λίγο να βγάλει νοκ-άουτ τον LeBron

Το χτύπημα που παρά λίγο να βγάλει νοκ-άουτ τον LeBron

Ο LeBron James είδε στο Game 2 των Cavaliers με τους Celtics τον Jayson Tatum να τον χτυπάει κατά λάθος στο κεφάλι με τον ώμο του, με αποτέλεσμα να κοντέψει να τον θέσει εκτός αγώνα, πριν τελικά επιστρέψει στο παρκέ.

Ο LeBron James θεωρείται ένα... βουνό δύναμης. Ακόμα και αυτός όμως είναι άνθρωπος και ένα χτύπημα στο πρόσωπο μπορεί υπό προϋποθέσεις να τον θέσει εκτός αγώνα. Έστω και για λίγο, όπως συνέβη στο Game 2 της σειράς των Τελικών της Ανατολής ανάμεσα στους Celtics και τους Cavaliers ( νίκη των πρώτων με 107-94 ).

Με το παιχνίδι να βρίσκεται στην δεύτερη περίοδο, ο James προσπάθησε να διεισδύσει προς το καλάθι των Celtics, όταν είδε τον Jayson Tatum να έρχεται σε βοήθεια και να τον χτυπάει κατά λάθος στο κεφάλι με τον ώμο του. Όπως είναι λογικό, το χτύπημα αυτό επηρέασε τον James, ο οποίος ζαλίστηκε προς στιγμήν και πήγε στα αποδυτήρια. Για λίγη ώρα υπήρχε ανησυχία στο Cleveland, αφού η σφοδρότητα του χτυπήματος μπορεί να οδηγούσε σε διάσειση. Τελικά ωστόσο όλα πήγαν καλά.

Λίγα λεπτά αργότερα ο James επέστρεψε στο παρκέ και ήταν ο γνωστός James, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 42 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ, χωρίς πάντως να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ