NBA

Το χλιδάτο σπίτι του Shaq στο Orlando

Το χλιδάτο σπίτι του Shaq στο Orlando

Ο Shaquille O'Neal έβαλε πωλητήριο στην έπαυλη που αγόρασε το 1993 στο Orlando. Και είναι όσο μεγαλοπρεπής μπορεί να φανταστεί κανείς.

Έχεις... 28 εκατομμύρια δολάρια στην άκρη; Αν ναι, τότε μπορείς να κάνεις δικό σου το πρώτο σπίτι του Shaquille O'Neal στο ΝΒΑ. Συγκεκριμένα την έπαυλη που αγόρασε ο 46χρονος πια παλαίμαχος σέντερ το 1993, όταν μπήκε δηλαδή στη λίγκα μετά την επιλογή του στο Νο. 1 του Draft από το Orlando. Μία έπαυλη που είναι όσο μεγαλειώδης και υπερβολική μπορεί να φανταστεί κανείς.

Το πρώτο σπίτι του "Shaq" στο ΝΒΑ βρίσκεται δίπλα στη λίμνη Butler στο Windermere της Florida, ένα προάστιο του Orlando και έχει έκταση 31 στρέμματα. Μεταξύ άλλων διαθέτει 12 υπνοδωμάτια, γκαράζ για 17 αυτοκίνητα, κελάρι, κλειστό γήπεδο μπάσκετ, εξωτερική πισίνα μήκους 29 μέτρων με τεχνητό καταρράκτη, movie theater.

Ακόμα και το κρεβάτι του "Shaq" έχει πλάτος 4,5 μέτρα και σε πολλούς χώρους της έπαυλης μπορεί να δει κανείς το logo του Superman, αυτό που είχε ανέκαθεν στην καριέρα του ο θηριώδης O'Neal. Όταν αγόρασε το "Shaq-apulco" πριν από 25 χρόνια έδωσε 3,95 εκατομμύρια δολάρια. Σήμερα η αξία του έχει επταπλασιαστεί.

Δείτε πως είναι το σαλόνι, καθώς και οι εξωτερικοί χώροι της έπαυλης:






TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ