NBA

Το χειρότερο σφύριγμα της σεζόν!

Dec 28, 2012; Washington, DC, USA; NBA official Lauren Holtkamp during the first half of the game between the Washington Wizards and Orlando Magic at the Verizon Center. Mandatory Credit: Brad Mills-USA Today Sports
Dec 28, 2012; Washington, DC, USA; NBA official Lauren Holtkamp during the first half of the game between the Washington Wizards and Orlando Magic at the Verizon Center. Mandatory Credit: Brad Mills-USA Today Sports BRAD MILLS-USA TODAY SPORTS

Η διαιτητής Lauren Holtkamp μας πρόσφερε στον αγώνα των Clippers με τους Blazers ίσως την χειρότερη απόφαση διαιτητή που έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια!

Η διαιτητής Lauren Holtkamp κατάφερε να γράψει ιστορία. σφυρίζοντας το απόλυτο "φάουλ-φάντασμα" σήμερα τα χαράματα, αναγκάζοντας πολύ κόσμο να γυρίσει το βλέμμα του πάνω της.

Το σκηνικό έχει ως εξής. Οι Blazers υποδέχθηκαν τους Clippers και μένουν λίγα δευτερόλεπτα για την λήξη του αγώνα με το παιχνίδι να έχει κριθεί, αφού το σκορ ήταν 106-113 για τους Clippers. Ο Shabazz Napier των Blazers ωστόσο προσπαθεί να κάνει φάουλ στον J.J Redick μπροστά στα μάτια της Holtkamp η οποία αρνείται να το σφυρίξει! Ο γκαρντ των Blazers λοιπόν αποδέχθηκε τη... μοίρα του και απομακρύνθηκε και δύο δευτερόλεπτα η Holtkamp αποφάσισε προς έκπληξη όλων να καταλογίσει το φάουλ!

Αυτή της η απόφαση δημιούργησε πανικό, με τον σταρ των Blazers Damian Lillard - ο οποίος είχε αποβληθεί με 6 φάουλ - να σηκώνεται από τον πάγκο και να τρέχει να της μιλήσει, με τον προπονητή του Portland, Terry Stotts, να τον απομακρύνει και να γελάει ειρωνικά. Για την ιστορία. ο Redick ευστόχησε μόνο στη μία βολή, διαμορφώνοντας το τελικό 106-114 . Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την επίμαχη φάση.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ