NBA

Το "trash talk" KD - Westbrook και ο τσαμπουκάς με τον Roberson

Το "trash talk" KD - Westbrook και ο τσαμπουκάς με τον Roberson

Ο Kevin Durant επέστρεψε στην OKC και με 34 πόντους οδήγησε τους Warriors σε νίκη απέναντι στους Thunder. Ο έντονος διάλογος με τον Russell Westbrook και ο τσακωμός με τον Andre Roberson. (VIDEO)

H πολυαναμενόμενη επιστροφή του Kevin Durant στην OKC τα είχε όλα. Ο σούπερ σταρ των Golden State Warriors οδήγησε την ομάδα του σε νίκη 130-114, σημειώνοντας 34 πόντους, αν και αποδοκιμαζόταν σε κάθε επαφή που είχε με την μπάλα. Λογικό ήταν, το περίμενε και ο ίδιος ότι θα ήταν τεταμένο το κλίμα. Δεν υπάρχει άνθρωπος στην πόλη που δεν θεωρεί ότι "πούλησε" το franchise για να πάει στα... εύκολα.

Με τον Russell Westbrook είχε έναν έντονο διάλογο, όταν σε ένα τάιμ άουτ στο τρίτο δωδεκάλεπτο και ενώ οι Thunder έκαναν προσπάθεια για επιστροφή στο ματς, όταν ο "Russ" γύρισε και του είπε "I am coming, I am coming..." (έρχομαι, έρχομαι...), για να του απαντήσει ο Durant "You 're losing though" (παρ' όλα αυτά, χάνεις).

Μετέπειτα, στην τέταρτη περίοδο και έπειτα από ένα σκληρό φάουλ του Roberson, o Durant κάτι γύρισε και του είπε, ο άσος των Thunder αντέδρασε και οι δυο τους ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και μάλιστα σπρώχτηκαν. Το κλίμα ήταν τεταμένο σε ό,τι είχε να κάνει με το άλλοτε αγαπημένο παιδί της πόλης και νυν ορκισμένο εχθρό.

Δείτε το video με τα δυο σκηνικά...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ