NBA

Το Talent Show των Λέικερς!

Το Talent Show των Λέικερς!

Ο Μπράντον Ινγκραμ τραγούδησε Ριάνα, ο Ιβιτσα Ζούμπατς “είπε” Μπιγιόνσε και ο δικός μας Ζακ Ογκαστ επέλεξε την Βανέσα Κάρλτον. Το... απόλυτο Talent Show της χρονιάς έγινε στο Λος Αντζελες!

Οι προετοιμασίες των ομάδων του ΝΒΑ διαφέρουν πολύ από τις αντίστοιχες στην Ευρώπη. Τόσο πολύ, που σε μία από τις πρώτες προπονήσεις τους, οι Λος Αντζελες Λέικερς διοργάνωσαν... βραδιά καραόκε!

Το... Talent Show των Λέικερς διοργανώθηκε σε μία από τις ανοιχτές προπονήσεις που κάνουν στη Σάντα Μπάρμπαρα και μέρος σε αυτήν πήραν -κατά παράδοση- οι ρούκις. Ο Μπράντον Ινγκραμ ήταν φυσικά αυτός που έκλεψε την παράσταση... κακοποιώντας το “Diamonds” της Ριάνα. Δεν ήταν όμως ο μόνος φάλτσος.

Το... track list της βραδιάς

Την αρχή έκανε ο Τζούλιαν Τζέικομπς με το “Roar” της Κέιτι Πέρι, ακολούθως ο Κροάτης Ίβιτσα Ζουμπατς “τραγούδησε” το “Single Ladies” της Beyonce, ενώ τρίτος βγήκε στην... πίστα ο Ελληναμερικανός Ζακ Ογκαστ, τραγουδώντας (καλύτερα απ' όλους, είναι η αλήθεια) το “A Thousand Miles” της Vanessa Carlton.

Η αυλαία έπεσε φυσικά με τον Μπράντον Ινγκραμ, το νούμερο 2 του φετινού Ντραφτ, ο οποίος αποθεώθηκε από το κοινό καθώς βγήκε στο βοηθητικό γήπεδο ντυμένος σκύλος για να τραγουδήσει Ριάνα! Στο βίντεο που ακολουθεί, παρακολουθήστε τους τέσσερις ρούκι των Λέικερς εν δράσει.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ