Το προκλητικό χιούμορ του Κάντερ - NBA Greece - SPORT 24
NBA GREECE

Το προκλητικό χιούμορ του Κάντερ

Το προκλητικό χιούμορ του Κάντερ

Ο Ένες Κάντερ επέλεξε ένα διαφορετικό τρόπο να σχολιάσει την απόσυρση του Κέβιν Γκαρνέτ και έγινε στόχος λεκτικών επιθέσεων στο Twitter! Διαβάστε τι έγραψε ο Τούρκος σέντερ.

Ο Ένες Κάντερ έχει ιδιαίτερο χιούμορ και το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν μέσω των social media. Μερικές φορές όμως γίνεται και προκλητικό. Λίγη ώρα μετά την απόσυρση του Κέβιν Γκαρνέτ από την ενεργό δράση, δεκάδες (εν ενεργεία ή μη) αθλητές του ΝΒΑ ευχαρίστησαν τον “K.G.” για τα όσα προσέφερε στα 21 που έπαιζε μπάσκετ. Ο Κάντερ έκανε κάτι άλλο...

Ο KG αποσύρθηκε επιτέλους και... έσμιξε με τα γόνατα του, τα όποια έχουν αποσυρθεί εδώ και έξι χρόνια”. Αυτό ήταν το μήνυμα που έγραψε στο Twitter ο Τούρκος σέντερ, προκαλώντας πολλές (και άκρως επιθετικές) αντιδράσεις...

SHARE:
ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

'Hamilton': η παράσταση-απόλυτο φαινόμενο

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Lin-Manuel Miranda και το 'Hamilton', την παράσταση που κάθισε στο θρόνο της ποπ κουλτούρας για το 2016.

ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

13 καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε ταινίες

Το εύκολο παρκάρισμα, τα μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές ακόμη απλές καταστάσεις που θα δεις να συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24