NBA

To Party της NIKE για το ΝΒΑ δεν έμοιαζε με κανένα άλλο

To Party της NIKE για το ΝΒΑ δεν έμοιαζε με κανένα άλλο

Το ΝΒΑ Greece ήταν το μοναδικό ελληνικό μέσο που βρέθηκε στο Party της NIKE στο Los Angeles. Και όπως θα διαβάσετε και θα δείτε, έζησε μια μοναδική εμπειρία γεμάτη όμορφες εικόνες (VIDEO).

Η συνεργασία του ΝΒΑ με τη NIKE ανακοινώθηκε το 2015. Έπρεπε να περιμένουμε δυο χρόνια μέχρι να ξεκινήσει, όμως αποδείχθηκε πως άξιζε η αναμονή καθώς στο Los Angeles είδαμε πράγματα που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό και μας έπεισαν πως η συνεργασία των δυο πλευρών θα πάει το άθλημα πολλά βήματα προς τα εμπρός.

Η NIKE ήθελε έναν μεγάλο χώρο για να χωρέσουν οι 500 διαπιστευμένοι καλεσμένοι της. Και τον βρήκε, σε ένα σημείο που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, μιας και το event είχε τον χαρακτήρα του... απόρρητου. Το NBA Greece ήταν το μοναδικό ελληνικό μέσο που βρέθηκε στο Los Angeles και επισκέφθηκε τα Sony Studios στο Culver City. Εκεί, σε ένα τεράστιο κατασκότεινο stage στο οποίο γυρίζονται σειρές, ταινίες και εκπομπές μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων, 30 παίκτες, ένας από κάθε ομάδα της λίγκας, εμφανίστηκαν για να παρουσιάσουν τη Statement εμφάνιση κάθε franchise.

Οι παίκτες που εκπροσώπησαν τις ομάδες του ΝΒΑ:

Rodney McGruder (Miami Heat)

Malcolm Delaney (Atlanta Hawks)

Khris Middleton (Milwaukee Bucks)

Shane Larkine (Boston Celtics)

Karl-Anthony Towns (Minnesota Timberwolves)

D'Angelo Russell (Brooklyn Nets)

Ian Clark (New Orleans Pelicans)

Kemba Walker (Charlotte Hornets)

Frank Ntilinika (New York Knicks)

Denzel Valentine (Chicago Bulls)

Paul George (Oklahoma City Thunder)

JR Smith (Cleveland Cavaliers)

Elfrid Payton (Orlando Magic)

JJ Barea (Dallas Mavericks)

Ben Simmons (Philadelphia 76ers)

Paul Millsap (Denver Nuggets)

Eric Bledsoe (Phoenix Suns)

Tobias Harris (Detroit Pistons)

Maurice Harkless (Portland Trail Blazers)

Trevor Ariza (Houston Rockets)

D'Aaron Fox (Sacramento Kings)

Dejounte Murray (San Antonio Spurs)

Myles Turner (Indiana Pacers)

DeMar DeRozan (Toronto Raptors)

Blake Griffin (Los Angeles Clippers)

Rodney Hood (Utah Jazz)

Julius Randle (Los AAngeles Lakers)

Mike Conley (Memphis Grizzlies)

Bradley Beal (Washington Wizards)

Αφού ο τοίχος άνοιξε σε ένα περιβάλλον που έμοιαζε με club και εμφανίστηκαν οι λευκές εμφανίσεις των 30 ομάδων, ακολούθησαν οι αθλητές που φορούσαν hoodies (φούτερ με κουκούλα) με τα λογότυπα των ομάδων τους. Έμειναν ακούνητοι για μερικά δευτερόλεπτα και τότε, όλοι μαζί, τα έβγαλαν για να δούμε για πρώτη φορά τις Statement φανέλες. Όταν αποχώρησαν, εμφανίστηκε στη σκηνή ο διάσημος ράπερ Travis Scott, με αποτέλεσμα η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών να γυρίσει για να παρακολουθήσει το εντυπωσιακό και γεμάτο ενέργεια (σε σημείο... εξουθένωσης) show του!

To Party της NIKE για το ΝΒΑ δεν έμοιαζε με κανένα άλλο

Στη συνέχεια είδαμε την παρουσίαση της NikeConnect Technology, την οποία διαβάσατε αναλυτικά στο NBA Greece , πριν οι superstars γυρίσουν για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο Blake Griffin, o Kevin Durant και ο Paul George ήταν αυτοί που... απασχόλησαν περισσότερο τους δημοσιογράφους, με τον Durant να έχει αρκετή όρεξη που όμως έδειξε λίγο να χαλάει όταν κάποιος ζήτησε τη γνώμη του σχετικά με τη φήμη που θέλει τον Russell Westbrook να έχει δώσει συμβουλές για την δημιουργία των νέων εμφανίσεων.

Ο KD, πάντως, έσπευσε να υπερασπιστεί τον Neymar για την απόφασή του να μετακομίσει από τη Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν, προφανώς γιατί κι εκείνος είχε κάνει το ίδιο. Είχε φύγει από μια κορυφαία ομάδα, για να παίξει σε μία άλλη που του έδινε καλύτερο ρόλο και περισσότερο χώρο για να παίξει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες.

Αφού οι σχεδιαστές του NikeConnect Technology μας εξήγησαν πως ακριβώς θα λειτουργούν οι νέες εμφανίσεις και το σχετικό application το αμέσως επόμενο διάστημα, μείναμε να κοιτάζουμε τον χώρο που είχε αδειάσει. Ο κόσμος είχε φύγει, όμως η αύρα της νέας συνεργασίας της NIKE με το ΝΒΑ ήταν εκεί. Την έφεραν οι δυο κολοσσοί με τη συνεργασία τους, την έφεραν οι 30 αθλητές, οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι απ' όλο τον κόσμο, αλλά κυρίως ο κοινός παρονομαστής όσων βρέθηκαν στα Sony Studios στο Culver City.

Η αγάπη για το άθλημα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ