Το νέο στυλ του Kobe Bryant - NBA Greece - SPORT 24
NBA GREECE

Το νέο στυλ του Kobe Bryant

Το νέο στυλ του Kobe Bryant

Ο Kobe Bryant έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Και η αλήθεια είναι ότι δεν θύμιζε σε τίποτα τον τύπο που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στα παρκέ!

Η απόσυρση από τα παρκέ αλλάζει έναν παίκτη. Άλλοι - οι περισσότεροι βασικά, παχαίνουν, άλλοι απλώς βλέπουν το σώμα τους να χαλαρώνει. Στην περίπτωση του Kobe Bryant ωστόσο η απόσυρση έφερε... μούσια!

Ο "Black Mamba" αποφάσισε να πάει στο γήπεδο που δοξάστηκε, το Staples Center, για να παρακολουθήσει από κοντά τον τέταρτο Τελικό του WNBA ανάμεσα στους Los Angeles Sparks και τους Minnesota Lynx, που συνοδεύτηκε από νίκη των δεύτερων με 85-79. Και όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο Kobe δεν είναι αυτός που ήταν!

 

 

SHARE:
ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ

ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ

Ιστορίες Στρατιωτικής Τρέλας: Ειδικότητα οδηγός!

Ποια καταλληλότερη ημέρα από την 28η Οκτωβρίου, για να οδηγηθούμε νοερά πίσω, στις μέρες της θητείας;

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24