NBA

To NBA αντιδρά στην εκλογή του Τραμπ

To NBA αντιδρά στην εκλογή του Τραμπ

Σκεπτικισμός, απογοήτευση, ανησυχία... Αυτά ήταν τα κύρια συναισθήματα που γέμισαν το Twitter από τις αντιδράσεις των παικτών του ΝΒΑ μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Τους μήνες που προηγήθηκαν η πλειονότητα των παικτών του ΝΒΑ τασσόταν υπέρ της Χίλαρι Κλίντον και δεν ήθελε καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο ο Ντόναλντ Τραμπ να γίνει ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Το απευκταίο συνέβη όμως -κόντρα σε όλα τα προγνωστικά- και όπως αναμενόταν οι αντιδράσεις απογοήτευσης ήταν μαζικές μέσω του Twitter...

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ανήρτησε απλά ένα εικονίδιο με δύο χέρια ενωμένα σε στάση προσευχής, την ώρα που ο Ιμάν Σάμπερτ των Καβαλίερς παρακαλούσε τον Τραμπ να “ κάνει το σωστό για τη χώρα” και ο Λου Γουίλιαμς εξέφραζε δημοσίως την ανησυχία του. Ενα εικονίδιο απογοήτευσης επέλεξε απλά ο ΝτεΜάρκους Κάζινς για να δείξει πως αισθάνεται, ενώ ο Τζαμάλ Κρόφορντ έγραψε ότι “ απόψε θα προσευχηθώ ακόμα περισσότερο” και ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ παρακαλούσε το Θεό να βοηθήσει τους Αμερικανούς “επειδή θα το χρειαστούμε”.

Μία εικόνα ντροπής με το ερώτημα “ αλήθεια, Αμερική;” ανήρτησε ο Ρίκι Ρούμπιο, ενώ ο Γκάρετ Τεμπλ, αφού πρώτα έγραψε ότι δεν μπορεί να το πιστέψει, προέτρεψε όσους αισθάνονται το ίδιο να δώσουν μία ευκαιρία στον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ. “ Ενας νεκρός γορίλας έλαβε 11 εκατομμύρια ψήφους” ήταν το σχόλιο που έκανε o Τζάρεντ Σάλιντζερ των Τορόντο Ράπτορς, την ώρα που ο Φρανκ Καμίνσκι των Σάρλοτ Χόρνετς αναρωτιώταν “ τι άλλο θα συμβεί πια” και o (πάντα δραστήριος στο Twitter) Ενες Κάντερ άρχισε το... τρολάρισμα, ανεβάζοντας τη σημαία των ΗΠΑ και 51 προφίλ του Μάικλ Τζόρνταν με δάκρυα στα μάτια στη θέση των αστεριών.

Υπήρξαν βέβαια και αυτοί που στήριζαν τον Ντόναλντ Τραμπ. Όπως ο Κρις Χάμφρις, που προέτρεπε τον Τραμπ να κάνει πάλι την Αμερική μεγάλη. O Μαρκ Κιούμπαν δεν εξέφρασε κάποιο συναίσθημα για τη νίκη του Τραμπ. Έγραψε απλά “ Ένα Έθνος. Κάτω από το Θεό. Αδιαίρετο. Με ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους”. Ούτε ο Τζέιλεν Μπράουν πήρε θέση, γράφοντας “ έχω το ίδιο συναίσθημα και για τους δύο υποψήφιους”.

Δείτε ακολούθως μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αντιδράσεις...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ