NBA

Το Κλίβελαντ τίμησε τον Λεμπρόν δίνοντας το όνομά του σε δρόμο της πόλης

Ο Λεμπρόν Τζέιμς οδήγησε την ομάδα της πόλης του στο πρωτάθλημα της ιστορίας της στο ΝΒΑ και ο Δήμαρχος του Κλίβελαντ τον τίμησε, δίνοντας το όνομα του 32χρονου φόργουορντ σε δρόμο του Οχάιο.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έγραψε ιστορία φέτος, καθώς οδήγησε την ομάδα της πόλης του, τους Κλίβελαντ Καβαλίερς (ιδρύθηκαν το 1970), στο πρώτο τους πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, κάτι που ήταν το παιδικό του όνειρο, κάτι για το οποίο μόχθησε αρκετά χρόνια.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην γειτονιά του Άκρον, στο Κλίβελαντ, στην πολιτεία του Οχάιο και έγινε το νούμερο "1" στο Draft του 2003 από τους Καβαλίερς, καταφέρνοντας να γίνει παίκτης της ομάδας της πόλης του. Αποχώρησε ύστερα από εφτά σεζόν (2003-2010) για το Μαϊάμι και αφού κατέκτησε εκεί (2) τίτλους με τους Χιτ, το 2014 επέστρεψε στους CAVS, οδηγώντας τους "ιππότες" στην κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου, βγάζοντας στους δρόμους του Κλίβελαντ χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας.

Οι κάτοικοι του Κλίβελαντ αισθάνονται περήφανοι για το "δικό τους παιδί" και ο Δήμαρχος της πόλης, Νταν Χόριγκαν, θέλησε να τιμήσει τον Λεμπρόν Τζέιμς. Συγκεκριμένα, σε δρόμο του Άκρον που μεγάλωσε ο 32χρονος φόργουορντ, έδωσε το όνομα του αθλητή, "King James Way". Mάλιστα, σε δηλώσεις του, ο Νταν Χόριγκαν σχολίασε πως "ο κάθε Βασιλιάς θα πρέπει να έχει το βασίλειο του. Χρειάστηκε να έρθει ένα παιδί από το Άκρον για να σπάσει την κατάρα του Κλίβελαντ".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ