Το καλωσόρισμα των Κινγκς στον Παπαγιάννη - NBA Greece - SPORT 24
NBA GREECE

Το καλωσόρισμα των Κινγκς στον Παπαγιάννη

Το καλωσόρισμα των Κινγκς στον Παπαγιάννη

Ο Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκεται στο Σακραμέντο, ταξίδεψε εκεί μαζί με την οικογένεια του και οι Κινγκς τον υποδέχτηκαν προσφέροντας του δώρα. Δείτε την φωτογραφία.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος επιλέχτηκε στην 13η θέση του φετινού Draft, ταξίδεψε από την Νέα Υόρκη στο Σακραμέντο, ώστε να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας, γνωρίζοντας την πόλη και από κοντά.

Οι άνθρωποι του Σακραμέντο του έστειλαν στο ξενοδοχείο ορισμένα δώρα, όπως καπέλο και μπλουζάκια των Κινγκς και ο περήφανος πατέρας του Γιώργου Παπαγιάννη ανέβασε σχετική φωτογραφία στο facebook.

 

SHARE:
ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ

ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ

Ιστορίες Στρατιωτικής Τρέλας: Ειδικότητα οδηγός!

Ποια καταλληλότερη ημέρα από την 28η Οκτωβρίου, για να οδηγηθούμε νοερά πίσω, στις μέρες της θητείας;

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24