NBA

Το γύρισαν στην... Eλληνορωμαϊκή Stephenson και Green!

Το γύρισαν στην... Eλληνορωμαϊκή Stephenson και Green!

O Lance Stephenson και ο Jeff Green είχαν μία έντονη στιγμή σε μία διεκδίκηση της μπάλας στο φινάλε του αγώνα των Pacers με τους Cavaliers, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο παρκέ και να κοντέψουν να έρθουν στα χέρια.

Ο αγώνας των Cavaliers με τους Pacers στην Indiana ( νίκη των πρώτων με 104-100 ) είχε μπόλικη ένταση, νεύρα και τεχνικές ποινές. Και η φάση με την οποία ουσιαστικά κρίθηκε ο τελικός νικητής ήταν η απόλυτη απόδειξη.

Με τους Pacers να έχουν μειώσει σε 103-100 με τρίποντο του Victor Oladipo και να μένουν 9 δευτερόλεπτα για το φινάλε, οι Cavs έκαναν την επαναφορά της μπάλας, την οποία έδωσαν στον Jeff Green. Ο έμπειρος φόργουορντ είδε τότε τον Stephenson να πηγαίνει προς το μέρος του και περίμενε ότι θα του γίνει φάουλ. Αντ' αυτού, ο Stephenson πήγε για την μπάλα και την γράπωσε, επιζητώντας το τζάμπολ! Είναι αυτό που ακολούθησε όμως που είχε ενδιαφέρον.

Με τους δύο παίκτες να παλεύουν για την μπάλα, με κάποιο τρόπο βρέθηκαν στο παρκέ και άρχισαν να κάνουν.. βαρελάκια στο έδαφος (!), μέχρι που κόντεψαν να έρθουν στα χέρια! Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων έσωσε τελικά την κατάσταση και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Τελικά ωστόσο οι διαιτητές αποφάσισαν να χρεώσουν με φάουλ τον Stephenson, με τον Green να διαμορφώνει το τελικό 104-100 με 1/2 βολές στο τέλος.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ