NBA

Το αστείο του Πέιτον Μάνινγκ που έφερε σε άβολη θέση Ντουράντ και Ουέστμπρουκ

Το αστείο του Πέιτον Μάνινγκ που έφερε σε άβολη θέση Ντουράντ και Ουέστμπρουκ

Ο θρύλος του American Football Πέιτον Μάνινγκ παρουσίασε τα βραβεία ESPY's, καταφέρνοντας με ένα αστείο περί... κωλοτούμπας να φέρει ταυτόχρονα σε άβολη θέση τους Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι πλέον πρωταθλητής του ΝΒΑ. Όπως φαίνεται ωστόσο είναι πολύ νωρίς για να σταματήσει ο κόσμος να του θυμίζει με κάθε τρόπο ότι το καλοκαίρι του 2016 άφησε τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τον κολλητό του, Ράσελ Ουέστμπρουκ, για να πάει στους Ουόριορς. Και αυτό φάνηκε στα βραβεία ESPY's του ESPN.

Παρουσιαστής των βραβείων λοιπόν ήταν ο παλαίμαχος παίκτης του American Football, Πέιτον Μάνινγκ. Πρόκειται για έναν ζωντανό θρύλο στις ΗΠΑ, ο οποίος τυχαίνει ωστόσο να είναι και ένας από τους καλύτερους ατακαδόρους που έχουν εμφανιστεί. Και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα όταν ανέβηκε στην σκηνή και - όπως συνηθίζεται - ξεκίνησε έναν μονόλογο, κάνοντας διάφορα αστεία.

Αφού έκανε λοιπόν αναφορά σε ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, άφησε για το τέλος το πιο δυνατό του "αστείο". Εκεί που μιλούσε λοιπόν για την ομάδα της ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ, γύρισε και είπε κοιτάζοντας τον Ντουράντ: "Η ομάδα της ενόργανης γυμναστικής μας ήταν τόσο καλή φέτος, που ο Κέβιν Ντουράντ μου είπε ότι θέλει να παίξει για αυτούς φέτος"! Ο κόσμος ξέσπασε αμέσως σε γέλια, αφού έκανε αμέσως τον συνειρμό με την επιλογή του Ντουράντ και την "κωλοτούμπα" που έκανε επιλέγοντας τους Ουόριορς.

Όπως φάνηκε βέβαια στο κοντινό πλάνο που του έκανε ο σκηνοθέτης, ο Ντουράντ δεν εκτίμησε ιδιαίτερα αυτό το αστείο, μένοντας ανέκφραστος. Επειδή λοιπόν τα πράγματα δεν ήταν αρκετά άβολα, ο Μάνινγκ συνέχισε λέγοντας " πρέπει να σου πω ότι δε νομίζω ότι θα ήσουν βασικός σε αυτή την ομάδα Κέβιν" και τότε γύρισε και κοίταξε τον Ουέστμπρουκ, ρωτώντας τον: " Τι νομίζεις εσύ για αυτό Ράσελ Ουέστμπρουκ"; Δεν είναι σίγουρο τι σκεφτόταν ο Ουέστμπρουκ. Όταν πάντως ο σκηνοθέτης έκανε κοντινό πλάνο σε αυτόν, επέλεξε κι αυτός να μείνει ανέκφραστος!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κι εσείς το αστείο του Μάνινγκ κατά την διάρκεια του μονολόγου του στο ξεκίνημα του σόου και τις αντιδράσεις των δύο σταρ:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ