NBA

Το αφήνει ανοιχτό για EuroLeague ο Ντιλέινι

Το αφήνει ανοιχτό για EuroLeague ο Ντιλέινι
AP PHOTO/PAUL SANCYA

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι έδωσε συνέντευξη στον... εαυτό του, για να ξεκαθαρίσει πως το ΝΒΑ αποτελεί προτεραιότητα για εκείνον. Τι είπε για τις προτάσεις που δέχθηκε από ομάδες της EuroLeague.

Την ώρα που εξακολουθεί να κυκλοφορεί ως ελεύθερος στην αγορά, ο Μάλκολμ Ντιλέινι μίλησε για τις αποφάσεις που πρόκειται να πάρει και τον στόχο του το φετινό καλοκαίρι. Το θέμα βέβαια είναι ότι μίλησε στον... εαυτό του, αφού η συνέντευξη που έδωσε δημοσιεύτηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα. Με τις ερωτήσεις να αφορούν στο πώς περνάει το καλοκαίρι του, τι σκέφτεται για την επόμενη σεζόν και ποιος είναι ο προσωπικός του στόχος.

" Όπου κι αν πάω, θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Κάτι που δεν κατάφερα από την ώρα που έφυγα από τη Ρωσία, αφού πέρασα μια δύσκολη διετία στην Ατλάντα. Τώρα είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα", δήλωσε αρχικά ο 29χρονος πόιντ γκαρντ, ο οποίος αναφορικά με το αν ανυπομονεί για την τρίτη του σεζόν στο ΝΒΑ ξεκαθάρισε πως " το να πάρω μια ευκαιρία μού φτάνει, τα υπόλοιπα θα τα φροντίσω ο ίδιος".

Σε ερώτηση για το συμβόλαιο που ψάχνει στο ΝΒΑ και το ενδιαφέρον από ομάδες της EuroLeague για εκείνον, απάντησε πως " ναι, είχα κάποια τηλεφωνήματα και προσφορές από την Ευρώπη. Προτεραιότητά μου όμως παραμένει το ΝΒΑ, και μετά από αυτό οτιδήποτε είναι καλύτερο για μένα. Οικονομικά το ΝΒΑ δεν είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά η ευκαιρία να παίζω και να βγάζω περισσότερα χρήματα θα είναι πιο εφικτή μακριά από τις ΗΠΑ. Ό,τι κι αν γίνει, θα είναι κάτι καλό για μένα".

AP Photo/Paul Sancya

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ