NBA

Τhis Magic Moment: το αφιέρωμα για τους Orlando Magic των 90's

Τhis Magic Moment: το αφιέρωμα για τους Orlando Magic των 90's

Δείτε σε βίντεο το μεγάλο αφιέρωμα του ESPN για την σπουδαία ομάδα των Orlando Magic των 90's. Η επιλογή του Σακίλ Ο'Νίλ στο νούμερο "1" του Draft το 1992, το τρομερό δίδυμο που συνέθεσε με τον Πένι Χάρνταγουεϊ και η παρέα τους.

Το ESPN ετοίμασε ένα εξαιρετικό και μεγάλο αφιέρωμα για την καταπληκτική ομάδα των Orlando Magic, η οποία διέπρεψε την δεκαετία των 90's.

Η ιστορία για το πως επέλεξαν στο νούμερο "1" του Draft το 1992 τον τρομερό Σακίλ Ο'Νίλ, ο οποίος από το κολέγιο έδειχνε πως έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, με τον Αμερικανό παλαίμαχο σέντερ να μιλά για την καριέρα του στους "μάγους", τους οποίους και οδήγησε έως και τους τελικούς του ΝΒΑ το 1995. Ένα κλαμπ που ιδρύθηκε μόλις το 1989.

Οι Orlando Magic των 90's ήταν από τις πιο συμπαθείς και πολυδιαφημισμένες ομάδες του ΝΒΑ παγκοσμίως σε εκείνα τα χρόνια, με τον Σακίλ Ο'Νίλ να συνθέτει ένα απολαυστικό δίδυμο μαζί με τον σπουδαίο πλέι-μέικερ, Πένι Χάρνταγουεϊ, με τους "μάγους" να παίζουν καταπληκτικό μπάσκετ, συνδυάζοντας την ουσία με το θέαμα στο παιχνίδι τους. Στο βίντεο μιλούν οι πρωταγωνιστές εκείνης της ομάδας. Παίκτες, διοίκηση και προπονητές, με το ντοκιμαντέρ φυσικά να επικεντρώνεται στο φαινόμενο του "SHAQ-ATTACK", ο οποίος έκανε θραύση μέσα στην ρακέτα, φορώντας την φανέλα της ομάδας για μία τετραετία (1992-1996).

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ