NBA

Θέλει συμπαίκτη τον Γιάννη ο Κάρι!

Θέλει συμπαίκτη τον Γιάννη ο Κάρι!

Ο Στέφεν Κάρι θέλει να επιλέξει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για συμπαίκτη του στο All-Star Game, ώστε να αποφύγει νέο... πόστερ-κάρφωμα!

Ο Στέφεν Κάρι ακόμα δεν έχει ξεχάσει τα πόστερ-καρφώματα που του έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο All-Star Game του 2017. Φέτος, λοιπόν, που είναι αρχηγός της μιας από τις δύο all-star ομάδες και μπορεί να επιλέξει τους συμπαίκτες του, σκέφτεται να πάρει μαζί του τον Έλληνα φόργουορντ για να μην πάθει ξανά τα ίδια!

" Δεν ξέρω ακόμα ποιοι θα είναι οι αναπληρωματικοί, οπότε θα πρέπει να επιλέξω από τους βασικούς και ο Γιάννης θα είναι πιθανότατα ένας από αυτούς. Κάρφωσε μπροστά μου πέρυσι, οπότε μάλλον θα πρέπει να τον πάρω στην ομάδα μου για να μην συμβεί ξανά", είπε ο Στέφεν Κάρι μετά την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας του κοινού από το ΝΒΑ.

Φέτος το All-Star Game αλλάζει τρόπο επιλογής των παικτών, μιας και δεν θα υπάρξει αγώνας Ανατολή-Δύση. Οι παίκτες που μάζεψαν τις περισσότερες ψήφους (ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Στέφεν Κάρι δηλαδή) θα σχηματίσουν οι ίδιοι τις ομάδες τους, επιλέγοντας από τους 10 βασικούς που επέλεξαν οι φίλαθλοι και από τους 14 αναπληρωματικούς που θα προκύψουν από την ψηφοφορία των προπονητών στις 25 Ιανουαρίου.

Δείτε την δήλωση που έκανε ο Στέφεν Κάρι:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ