NBA

Τα οργισμένα tweets του Durant για τους Thunder!

Τα οργισμένα tweets του Durant για τους Thunder!

O Kevin Durant - ή κάποιος που χειρίζεται στον λογαριασμό του - υπέπεσε σε γκάφα ολκής, αφού απάντησε σε σχόλιο ενός χρήστη του twitter σε τρίτο πρόσωπο, κατηγορώντας τους Thunder! Αργότερα τα σχόλια σβήστηκαν, αλλά ήταν αργά.

Είναι γνωστό ότι ο Kevin Durant δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τους Thunder για χάρη των Warriors το περασμένο καλοκαίρι. Ξαφνικά βρέθηκε στο επίκεντρο και όλοι τον κατηγορούσαν. Ποτέ όμως δεν είχε απαντήσει σε κάποιος σχόλιο στο twitter. Μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Δε μπορεί να ξέρει κανείς τι συνέβη χθες (17/9). Αυτό που είναι γεγονός ωστόσο είναι ότι όποιος χειρίζεται τον λογαριασμό του Durant στο twitter (είτε αυτός, είτε ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα social media του σταρ των Warriors) υπέπεσε σε γκάφα. Κι αυτό γιατί απάντησε μέσω του λογαριασμού του Durant σε δύο διαφορετικά επιθετικά σχόλια που έγιναν για αυτόν στο twitter - και μάλιστα σε τρίτο πρόσωπο - πριν σπεύσει στην συνέχεια να τα σβήσει!

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του twitter έγραψε απευθυνόμενος στον σταρ των Warriors: " Φίλε σε σέβομαι, αλλά δώσε μου έναν λόγο για να φύγεις από τους Thunder εκτός από το να πάρεις ένα πρωτάθλημα", με τον Durant να απαντάει άμεσα μέσω δύο διαφορετικών σχολίων: " Δεν του άρεσε ο οργανισμός των Thunder ή να παίζει για τον Billy Donovan (σ.σ προπονητής των Thunder). Το ρόστερ δεν ήταν καλό, ήταν απλώς αυτός και ο Russ" (σ.σ Westbrook). Φαντάσου να βγάλεις τον Russ από αυτή την ομάδα, δες πόσο κακή είναι. Ο KD δε μπορεί να κερδίσει πρωτάθλημα με αυτές τις γάτες"!

Τα οργισμένα tweets του Durant για τους Thunder!

Τα οργισμένα tweets του Durant για τους Thunder!

Λίγα λεπτά αργότερα αυτά τα δύο σχόλια εξαφανίστηκαν από το twitter, αλλά - όπως γίνεται πάντα - κάποιος είχε προλάβει να τα βγάλει φωτογραφία και να τα δημοσιεύσει. Τι έγινε λοιπόν στην πραγματικότητα; Οι θεωρίες είναι αρκετές: 1. Ο Durant - ή όποιος χειρίζεται τον λογαριασμό του - δεν άντεξε άλλο και ξέσπασε. 2. Όποιος χειρίζεται τον λογαριασμό του Durant χειρίζεται έναν ακόμα λογαριασμό και ξέχασε να κάνει log out από τον λογαριασμό του σταρ των Warriors πριν κάνει log in στον δικό του λογαριασμό για να απαντήσει (κάτι που εξηγεί και το τρίτο πρόσωπο στην απάντηση). 3. Κάποιος "χάκαρε" τον λογαριασμό του Durant.

Όπως και να έχει, όποιο σενάριο και αν ισχύει από τα τρία, το μόνο σίγουρο είναι ότι για μία ακόμα φορά δημιουργήθηκε θόρυβος γύρω από το όνομα του Durant.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ