NBA

Τα "έχασε" ο Robin Lopez όταν αποβλήθηκε και πήρε στο κυνήγι διαιτητή!

Chicago Bulls center Robin Lopez leaves the court after being ejected from the game when he received two technical foul during the second quarter of an NBA basketball game against the Sacramento Kings Monday, Feb. 5, 2018, in Sacramento, Calif. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
AP Photo/Rich Pedroncelli AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Ο Robin Lopez "τρελάθηκε" στον αγώνα των Bulls με τους Kings μετά την αποβολή του με διπλή τεχνική ποινή με αποτέλεσμα να τον κρατήσουν 4-5 άτομα (!) για να τον ηρεμήσουν, ενώ φεύγοντας από το παρκέ πέταξε μία καρέκλα στην φυσούνα!

O Robin Lopez πήγε την κόντρα ανάμεσα σε παίκτες και διαιτητές στο φετινό ΝΒΑ σε άλλο επίπεδο. Ο - συνήθως ήρεμος - σέντερ των Bulls δεν άντεξε άλλο στον αγώνα με τους Kings και όταν είδε έναν διαιτητή να τον χρεώνει με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία ξέσπασε!

Ο "Ro-Lo" άρχισε να φωνάζει στους διαιτητές, με αποτέλεσμα να χρεωθεί με δεύτερη τεχνική ποινή και να αποβληθεί. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό. Την στιγμή που αποβλήθηκε ο Lopez άρχισε να κατευθύνεται απειλητικά προς το μέρος του διαιτητή που τον απέβαλλε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τον κρατήσουν 4-5 άτομα! Ούτε εκεί όμως τελείωσε ο Lopez, ο οποίος φεύγοντας προς τα αποδυτήρια πέταξε μία καρέκλα στην φυσούνα!

Δείτε τα δύο τρομερά VIDEOS:





AP Photo/Rich Pedroncelli
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ