NBA

Τα δάκρυα του Michael Jordan

Τα δάκρυα του Michael Jordan

Εχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του. Εχει περιουσία που ζαλίζει. Εχει όμως και συναισθήματα. Διαβάστε γιατί ο Michael Jordan έβαλε σήμερα τα κλάματα.

Στα 51 του μπορεί να υπερηφανεύεται για αμέτρητους λόγους. Θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών και σίγουρα ο καλύτερος μπασκετμπολίστας που έχουμε δει. Ο Michael Jordan ασχολείται εδώ και χρόνια με το management των Charlotte Hornets (είναι ο ιδιοκτήτης τους) και ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα φτάσει ξανά στην κορυφή του ΝΒΑ, έστω και από ένα διαφορετικό πόστο.

O MJ αποδέχθηκε την πρόσκληση της Charlotte Business Journal και πήγε στην ετήσια εκδήλωσή της για να παραλάβει το βραβείο του " Business Person of the Year". Μόνο που μπροστά σε περίπου 350 ανθρώπους αισθάνθηκε πιο αδύναμος από ποτέ, με αποτέλεσμα να λυγίσει και να βάλει τα κλάματα.

" Με έχουν κατακρίνει για πολλά, όσον αφορά τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, όμως εγώ αισθάνομαι περήφανος για τις ιδέες μου και για την οπτική που έχει η εταιρεία μου για να χτίσει αυτό το μπασκετικό πρόγραμμα, για το οποίο η Charlotte μπορεί να νιώθει περήφανη" ήταν οι πρώτες ατάκες του "AIR".

" Οσοι νομίζουν ότι κοιτάζω βραχυπρόθεσμα, καλό θα είναι να φορέσουν κάλτσες και παπούτσια, να βγουν εκεί έξω και να δουν τι συμβαίνει" πρόσθεσε ο Jordan και συνέχισε: " Εχω υποσχεθεί στην κοινότητα και στην ομάδα ότι θα φτιάξω έναν νικητή. Εφυγα από το σπίτι. Επέστρεψα στο σπίτι και σκοπεύω να μείνω εδώ".

Κάπου εκεί, ο Jordan λύγισε. Εβαλε τα κλάματα και δεν μπορούσε να συνεχίσει το λόγο του. Μετά μια παύση μερικών δευτερολέπτων, συνέχισε: " Σας ευχαριστώ που με αφήνετε να κλάψω μπροστά σας. Είμαι πολύ περήφανος από τη στιγμή που η ίδια η Charlotte αισθάνεται περήφανη γι' αυτό το πλάνο".

Ολοκληρώνοντας τον λόγο του και πριν αποχωρήσει με το βραβείο ανά χείρας, ο MJ έδωσε την υπόσχεσή του για άλλη μια φορά: " Δεν βρισκόμαστε κοντά σε αυτό που θέλουμε. Το υπόσχομαι σε αυτή την πόλη και σε αυτή την κοινότητα. Θα φτιάξουμε έναν νικητή".

Για την ιστορία και για να καταλάβετε για ποιο λόγο αισθάνθηκε τόσο συναισθηματικά φορτισμένος, αρκεί να σας πούμε πως η οικογένειά του είχε μετακομίσει στη Βόρεια Καρολίνα και ο Jordan μεγάλωσε σε αυτή την περιοχή, πριν γίνει θρύλος με τη φανέλα του Πανεπιστημίου North Carolina.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ