NBA

Τα... άκουσε ο ιδιοκτήτης των Νικς

Τα... άκουσε ο ιδιοκτήτης των Νικς

Το βράδυ του Draft ο ιδιοκτήτης των Νικς τραγουδούσε σε μαγαζί της Νέας Υόρκης -και τα "άκουγε" από πελάτη που ζητούσε τα λεφτά του πίσω (VIDEO)!

Ενόσω οι οπαδοί των Νικς αγωνιούσαν για την τύχη του Κρίσταπς Πορζίνγκις και τον παίκτη που θα επέλεγε ο Φιλ Τζάκσον στο νούμερο 8 του Draft, ο Τζέιμς Ντόλαν... τραγουδούσε. Κι όμως, την ίδια ώρα που διεξαγόταν το φετινό Draft του ΝΒΑ στο Barclays Center του Μπρούκλιν, ο ιδιοκτήτης των Νικς εμφανιζόταν μαζί με τη μπάντα του σε νυχτερινό μαγαζί της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, τα... άκουσε κιόλας. Όχι για τους Νικς, αλλά για τη φωνή του!

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος ενός τραγουδιού, ένας πελάτης του μαγαζιού άρχισε να αποδοκιμάζει τον Ντόλαν και να ζητάει επανειλημμένα τα λεφτά του πίσω. " Ουυυ. Θέλω τα λεφτά μου πίσω. Η φωνή του τραγουδιστή είναι απαίσια. Είσαι κακός τραγουδιστής. Μην παραιτηθείς από την πρωινή δουλειά σου. Είσαι απαίσιος, απαίσιος. Πλήρωσα πολλά λεφτά γι αυτό. Θέλω αποζημίωση. Ποιος είσαι; Πως πήρες τη δουλειά να τραγουδάς σε μία μπάντα; Είσαι ο χειρότερος όλων. Πλήρωσα 25 δολάρια και τα θέλω πίσω. Σοβαρολογώ" φώναζε ο πελάτης, αγνοώντας προφανώς ότι είχε μπροστά του τον ιδιοκτήτη των Νιου Γιορκ Νικς.

(AP Photo/Frank Franklin II)

Δείτε το στιγμιότυπο στο video που ακολουθεί:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ