NBA

Συνελήφθη να απειλεί άνδρα με σφυρί πρώην διαιτητής

Συνελήφθη να απειλεί άνδρα με σφυρί πρώην διαιτητής

Μία δεκαετία μετά το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο ΝΒΑ ο Τιμ Ντόναχι συνελήφθη στην Φλόριντα να απειλεί κάποιον με σφυρί!

Σχεδόν μία δεκαετία μετά το σκάνδαλο που δημιούργησε στο ΝΒΑ με την εμπλοκή του σε "στημένους" αγώνες, ο Τιμ Ντόναχι εμφανίστηκε εκ νέου στο προσκήνιο. Και δεν ήταν πάλι για... καλό, καθώς ο πρώην διαιτητής του ΝΒΑ συνελήφθη στην κομητεία Μανάτι της Φλόριντα, επειδή απείλησε έναν άνδρα κρατώντας σφυρί!

Σύμφωνα με το γραφείο του τοπικού σερίφη ο Ντόναχι πήγε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας σε ένα γειτονικό σπίτι αναζητώντας την 19χρονη κόρη του, επειδή υποψιαζόταν ότι έκανε χρήση ναρκωτικών μαζί με έναν φίλο της. Μόλις τη βρήκε, άρχισε να μαλώνει μαζί της στο δρόμο και όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού προσπάθησε να παρέμβει, ο Ντόναχι απείλησε ότι θα τον χτυπήσει με το σφυρί που κουβαλούσε μαζί του. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 5.000 δολαρίων...

Ο 50χρονος, πια, Τιμ Ντόναχι υπήρξε διαιτητής στο ΝΒΑ από το 1994 έως το 2007, έχοντας διαιτητεύσει 772 αγώνες κανονικής περιόδου και άλλους 20 στα playoffs. Τον Ιούνιο του 2007 παραιτήθηκε από τη λίγκα, κι αφού είχαν βρεθεί πρώτα οι πρώτες ενδείξεις για συμμετοχή του σε στημένους αγώνες. Το 2008 καταδικάστηκε και αφέθηκε ελεύθερος το Νοέμβριο του 2009, έχοντας εκτίσει προηγουμένως φυλάκιση 13 μηνών.

Photo credits: AP Photo/ Louis Lanzano

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ