NBA

Συνελήφθη εν ώρα αγώνα ο Θρύλος των Knicks, Charles Oakley!

Συνελήφθη εν ώρα αγώνα ο Θρύλος των Knicks, Charles Oakley!

Απίστευτα σκηνικά έγιναν στον αγώνα των Knicks με τους Clippers, αφού κατά την διάρκεια του παιχνιδιού συνελήφθη ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας, Charles Oakley, με την κατηγορία τριών επιθέσεων!

Οι Knicks ζουν πρωτόγνωρες καταστάσεις φέτος. Όχι επειδή χάνουν συνεχώς τώρα τελευταία, αφού αυτό έχει ξανασυμβεί. Το να συλληφθεί όμως πρώην παίκτης της ομάδας εν ώρα αγώνα μέσα στο γήπεδο από την αστυνομία σίγουρα δεν τους είχε συμβεί ξανά! Βασικά, μάλλον δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στο ΝΒΑ. Τώρα όμως έγινε και αυτό!

Κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου του αγώνα με τους Clippers λοιπόν ( ήττα με 119-115 για τους Knicks ) όλος ο κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο - ακόμα και οι παίκτες! - σταμάτησε να βλέπει τι συνέβαινε μέσα στο παρκέ και έριξε την προσοχή του παραπλεύρως. Γιατί; Επειδή εκείνη την ώρα έβλεπαν τον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας, Charles Oakley, να έχει έντονη διαφωνία με αστυνομικούς και μέλη της ασφαλείας της ομάδας, χτυπώντας μάλιστα τρεις από αυτούς! Αποτέλεσμα; Να τον πάρουν... σηκωτό από το γήπεδο, περνώντας του χειροπέδες, ενώ κάποια στιγμή τον πέταξαν στο πάτωμα, με όλο το γήπεδο να αποθεώνει τον Oakley! Πώς όμως έφτασε η κατάσταση μέχρι εκεί;

Σύμφωνα με του Αμερικανούς, ο άλλοτε All Star παίκτης βρισκόταν στην συνηθισμένη του θέση στο γήπεδο, όταν και άρχισε να φωνάζει προς τον Ιδιοκτήτη της ομάδας, James Dolan, ο οποίος κάποια στιγμή δεν άντεξε άλλο, ζητώντας από την ασφάλεια της ομάδας να απομακρύνει τον Oakley από το γήπεδο!

" Ο Charles Oakley ήρθε στο παιχνίδι σήμερα και συμπεριφέρθηκε με ανάρμοστο και προκλητικό τρόπο. Αποβλήθηκε από το γήπεδο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση από την αστυνομία της Νέας Υόρκης. Ήταν ένας σπουδαίος παίκτης των Knicks και ελπίζουμε να λάβει βοήθεια σύντομα" έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter οι Knicks επί του θέματος.

Ο Oakley αγωνίστηκε στους Knicks από το 1988 έως και το 1998, έγινε All Star με την φανέλα της ομάδας και έφτασε μαζί της μέχρι τους Τελικούς του ΝΒΑ το 1994, ωστόσο οι σχέσεις του με τον σύλλογο περνάνε κρίση εδώ και χρόνια. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το περιστατικό.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ