NBA

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Όντομ

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Όντομ
Όντομ © JAMIE SANGOUTHAI/INSTAGRAM

Ο πατέρας του καλύτερου φίλου του Λαμάρ Όντομ αποκάλυψε πως ο πρώην άσος των Λείκερς επιζητούσε το θάνατο. Βίντεο που τον δείχνει να καταναλώνει χάπια έφερε στο φως ιστοσελίδα.

Σε κωματώδη κατάσταση παραμένει εδώ και αρκετές ώρες ο Λαμάρ Όντομ με τα δημοσιεύματα στην Αμερική μάλιστα να αναφέρουν πως τα όργανα του κινδυνεύουν με κατάρρευση. Οι αποκαλύψεις όσον αφορά τη ζωή του 35άχρονου άνδρα πέφτουν βροχή στις ΗΠΑ, δείχνοντας τον προβληματικό χαρακτήρα και την εξάρτηση που είχε από ουσίες.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο πατέρας του κολλητού του Όντομ αποκάλυψε πως ο γνωστός μπασκετμπολίστας ουσιαστικά επιζητούσε το θάνατο εδώ και αρκετές εβδομάδες, αφού δεν άντεχε την απώλεια του φίλου του που έφυγε τον Ιούνιο που μας πέρασε.

Ο Jamie Sangouthai πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ έπασχε και από μία ασθένεια που κατέτρωγε τη σάρκα του και την οποία κόλλησε από μολυσμένες βελόνες. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο 37άχρονος άνδρας ήταν ο δεύτερος "κολλητός" του Όντομ που έφυγε λόγω ναρκωτικών.

Είχε ραντεβού με τραβεστί

Οι αποκαλύψεις της Daily Mail δεν σταματούν εκεί. Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής που βρέθηκε αναίσθητος ο πρώην άσος των Λέικερς, ο Όντομ αναζητούσε τη συντροφιά γνωστής τρανσέξουαλ λίγες ώρες προτού πάρει το κοκτέιλ ουσιών.

Στην Αμερική, πάντως, έχει κυκλοφορήσει και ένα βίντεο που δείχνει τον Όντομ να καταπίνει χάπια ενώ κάθεται ατάραχος στον οίκο ανοχής.


TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ