NBA

Συγκλόνισε ο Jeremy Lin την στιγμή του τραυματισμού του: "I'm done"

Συγκλόνισε ο Jeremy Lin την στιγμή του τραυματισμού του: "I'm done"

Ο Jeremy Lin τραυματίστηκε στο γόνατο κατά την διάρκεια του αγώνα των Nets με τους Pacers, βάζοντας τα κλάματα όταν κατάλαβε ότι υπάρχει πιθανότητα να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Κάποιες στιγμές η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δεν χρειάζονται λόγια. Απλώς ένα βλέμμα στο πρόσωπο ενός ανθρώπου και καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν έχει πάει καλά. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Jeremy Lin.

Στον αγώνα των Nets με τους Pacers ( νίκη των δεύτερων με 140-131 ) ο Lin δοκίμασε να κάνει ένα λέι-απ, όταν προσγειώθηκε λίγο άτσαλα στο δεξί του πόδι, πέφτοντας στο παρκέ. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πιάσει το γόνατό του. Και όταν διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν άντεξε. Ξέσπασε: "I'm done" φώναξε (σ.σ μετάφραση: "τελείωσα") κοιτάζοντας τους συμπαίκτες και τους προπονητές του, βάζοντας στην συνέχεια τα κλάμματα.

Στο Brooklyn εκφράζουν φόβους ότι ο απόφοιτος του κολεγίου του Harvard έχει υποστεί μεγάλη ζημιά , ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε. Αν επιβεβαιωθούν αυτοί οι φόβοι, τοτε ο Lin απλώς θα πάρει την σκυτάλη από τον μεγάλο άτυχο της σεζόν, Gordon Hayward , ο οποίος έσπασε τον αστράγαλό του στην πρεμιέρα του ΝΒΑ, σε μία σκηνή που σόκαρε όλο τον κόσμο.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ