NBA

Σύρραξη στο Pacers - Raptors για ένα λέι-απ!

Σύρραξη στο Pacers - Raptors για ένα λέι-απ!

Ο Lance Stephenson δεν τήρησε έναν άγραφο νόμο του ΝΒΑ στον αγώνα Pacers-Raptors, ευστόχησε σε λέι-απ με το παιχνίδι να έχει κριθεί και αυτό οδήγησε σε γενικευμένη σύρραξη των παικτών των δύο ομάδων!

Οι Pacers π και διατήρησαν "ζωντανές" τις ελπίδες τους να μπουν στα playoffs. Μετά τον αγώνα ωστόσο λίγοι ασχολήθηκαν με το τελικό αποτέλεσμα. Και ο κύριος υπεύθυνος για αυτό ήταν ο Lance Stephenson.

Ο guard των Pacers, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα στην ομάδα, έσπασε έναν άγραφο νόμο του ΝΒΑ: Με το παιχνίδι να έχει κριθεί - αφού το σκορ ήταν 105-90 και την ομάδα του να έχει τη μπάλα - ο Stephenson θεώρησε σωστό αντί να μείνει με τη μπάλα στα χέρια, όπως συνηθίζεται δηλαδή, να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να σκοράρει με λέι-απ. Αποτέλεσμα; Να ακολουθήσει... αυτό:

Όπως γίνεται σαφές, στους παίκτες των Raptors δεν άρεσε αυτή η κίνηση, με τους DeMar DeRozan, DeMarre Carroll και P.J Tucker να πάνε να ζητήσουν τον λόγο από τον Stephenson και ακολούθως να τον "κυνηγάνε" στο γήπεδο! Συνέπεια όλων αυτών ήταν να χρεωθούν οι δύο τελευταίοι με τεχνική ποινή, ενώ άλλη μία χρεώθηκε στον Stephenson, με τον Paul George να διαμορφώνει το τελικό σκορ με 1 βολή στο τέλος.

Όσο για το τι ακολούθησε; Ο guard των Pacers υποστήριξε πως η κίνησή του δεν είχε κακό σκοπό, παρά σκόραρε για χάρη των φιλάθλων που τον αποθέωναν, ενώ οι παίκτες των Raptors δήλωσαν ότι θεωρούν ότι δεν τους σεβάστηκε, με τον Tucker να πηγαίνει το πράγμα ένα βήμα πιο πέρα και να δηλώνει ότι ο Stephenson " δεν έχει επίπεδο και απλώς είναι χαρούμενος που παίζει ξανά στο ΝΒΑ".

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και από άλλη κάμερα τι συνέβη:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ