NBA

Σύρραξη στο Blazers-Thunder!

Σύρραξη στο Blazers-Thunder!

Ένα φάουλ εκτός φάσης του Ed Davis στον αγώνα των Blazers με τους Thunder είχε ως αποτέλεσμα να επικρατήσει για λίγο.. πανικός στο παρκέ, με παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια!

Οι Blazers άλωσαν την Oklahoma City, επικρατώντας με 108-105 των Thunder , παίρνοντας προβάδισμα στην προσπάθεια κατάληψης της 3ης θέσης στην Δύση. Ήταν ένα παραδοσιακό ντέρμπι της Δύσης, το οποίο όμως πέρασε σε δεύτερη μοίρα κάποια στιγμή στην τρίτη περίοδο, όταν οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε μία διεκδίκηση ενός ριμπάουντ ο Ed Davis πέταξε στο παρκέ τον ρούκι των Thunder, Terrance Ferguson. Ο νεαρός γκαρντ σηκώθηκε αμέσως για να απαντήσει στον αντίπαλό του, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του και τον Russell Westbrook που θέλησε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του. Τότε όμως ήταν που ήρθε από το πουθενά ο Evan Turner των Blazers και έσπρωξε και τους δύο αντιπάλους του, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανδαιμόνιο για λίγο, με τους παίκτες των δύο ομάδων και την ασφάλεια του γηπέδου να μπαίνει στη μέση για να τους χωρίσει!

Έπειτα από λίγα λεπτά, με την ένταση να έχει εκτονωθεί, οι διαιτητές αποφάσισαν να χρεώσουν από μία τεχνική ποινή τους τέσσερις εμπλεκόμενους και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ