NBA

Στους Los Angeles Clippers ο Teodosic!

Στους Los Angeles Clippers ο Teodosic!

Στους Los Angeles Clippers θα συνεχίσει την καριέρα του ο Milos Teodosic, όπως αναφέρει ο Adrian Wojnarowski! Διετές το συμβόλαιό του, με player option για τον δεύτερο χρόνο.

Η αναμονή έλαβε τέλος για τον Milos Teodosic, ο οποίος βρήκε την επόμενη ομάδα του. Στο ΝΒΑ. Σύμφωνα με "τιτίβισμα" του Adrian Wojnarowski, ο 30χρονος πλεϊμέικερ συμφώνησε με τους Los Angeles Clippers για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, έναντι 12.300.000 δολαρίων!

Παρά το έντονο ενδιαφέρον των Chicago Bulls και των κινήσεών τους, που "έδειχνε" πως θα καταλήξει στην "πόλη των ανέμων", ο σούπερ σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέληξε στην ομάδα του Doc Rivers, για τα επόμενα δύο χρόνια. Όπως επισημαίνεται μάλιστα, για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου υπάρχει player option, που επιτρέπει δηλαδή στον Milos Teodosic να το διακόψει, εφόσον το επιθυμεί.

Στους Los Angeles Clippers ο Teodosic!

Μετά από δέκα χρόνια στην EuroLeague λοιπόν, ο Milos Teodosic θα κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Los Angeles, η οποία αποχαιρέτησε πριν από μερικές ημέρες τον Chris Paul, παίρνοντας ως αντάλλαγμα (μεταξύ άλλων) και τον Patrick Beverly και τον Lou Williams. Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο 30χρονος πλεϊμέικερ είχε 16.1 πόντους (με 38.1% στα τρίποντα), 2.1 ριμπάουντ και 6.8 ασίστ κατά μέσο όρο με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ