NBA

Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ο Όντομ

Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ο Όντομ
Όντομ

Αναίσθητος σε οίκο ανοχής στην Νεβάδα βρέθηκε ο Λαμάρ Όντομ, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μία δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή τα ξημερώματα της Τετάρτης και αφορά τον Λαμάρ Όντομ ( δυο φορές πρωταθλητής με τους Λέικερς). Ο 35άχρονος φόργουορντ βρέθηκε αναίσθητος σε δωμάτιο οίκου ανοχής στην Νεβάδα από το προσωπικό και αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αμερική, από το στόμα του άρχισαν να βγαίνουν διάφορα υγρά και γι' αυτό κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο. Ο Όντομ δεν συνήλθε και κλήθηκε ελικόπτερο με σκοπό να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο.

Τελικά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, αποφασίστηκε να μην μετακινηθεί με αυτόν τον τρόπο και πήγε οδικώς σε νοσοκομείο στο Λας Βέγκας, όπου ακόμα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για το Λας Βέγκας "πέταξε" η πρώτη του σύζυγος, Κλόε Καρντάσιαν, μαζί με τη μητέρα της, οι οποίες βρίσκονται στο πλευρό του. Ο Οντομ είναι ζωντανός, αλλά αναπνέει με μηχανική υποστήριξη,

Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά

Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα και ερμηνείες για το περιστατικό. Και επειδή το μυαλό των περισσοτέρων πήγε στα ναρκωτικά, μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί η πιθανότητα αυτή, καθώς δεν βρέθηκαν παράνομες ουσίες στο δωμάτιό του.

Ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο παίκτης ήταν καλά, λίγες ώρες πριν τον βρουν σε αυτή την κατάσταση και τόνισε πως το μόνο που ήθελε ήταν λίγη διασκέδαση, γιατί ένιωθε πίεση τις τελευταίες ημέρες.

Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ο Όντομ
© LOVE RANCH SOUTH/FACEBOOK

Τετραήμερο πάρτι!

Σύμφωνα με την Daily Mail, τον πρώην άσο των Λέικερς βρήκαν οι δύο ιερόδουλες, Ryder Cherry και Monica Monroe, οι οποίες ειδοποίησαν αμέσως τον ιδιοκτήτη του οίκου. Αργότερα αποκαλύφθηκε πως ο Όντομ διασκέδαζε επί τέσσερις ημέρες! Σε αυτό το διάστημα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, κατανάλωσε πολλά χάπια για καλύτερη στύση, σε συνδυασμό με κονιάκ. Είχε παραγγείλει ένα μπουκάλι, αλλά όταν βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση, το μπουκάλι δεν ήταν άδειο. Μην ξεχνάμε πως ο 35άχρονος φόργουορντ έχει ιστορικό αλκοολισμού, ενώ στο παρελθόν μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης με σκοπό να σώσει την καριέρα του.

Εχασε δύο φίλους του από ναρκωτικά

Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο Λαμάρ Οντομ ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, καθώς έχασε από ναρκωτικά -μέσα στο καλοκαίρι- δύο από τους καλύτερούς του φίλους. Τον Jamie Sangouthai σε ηλικία 37 ετών και λίγες ημέρες αργότερα κατέληξε ο Bobby Heyward από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Χρήστης ηρωϊνης ο πατέρας του

Ο Οντομ πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Ο πατέρας του ήταν εθισμένος στην ηρωϊνη και η μητέρα του πέθανε από καρκίνο στο έντερο, όταν ο ίδιος ήταν 12 χρονών. Παρόλα αυτά βρήκε διέξοδο στο μπάσκετ - στο Πανεπιστήμιο Rhode Island.

Λαμάρ Όντομ: LOST IN HOLLYWOOD | Oι δαίμονες του Λαμάρ



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ