NBA

Στο μυαλό του Τζεντίλε υπάρχει μόνο το ΝΒΑ

Στο μυαλό του Τζεντίλε υπάρχει μόνο το ΝΒΑ

Να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ των Χιούστον Ρόκετς επιθυμεί διακαώς ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, επαναφέροντας σε... ράγες την καριέρα του, που έχει εκτροχιαστεί την τελευταία διετία.

Ο επιμένων νικά, αναφέρει ο θυμόσοφος λαός, με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε να θέτει ως στόχο τη συμμετοχή του στο Summer League του Λας Βέγκας, ελπίζοντας να μετατρέψει σε πραγματικότητατο όνειρο της συμμετοχής στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Η ατυχία είχε χτυπήσει την πόρτα του Ιταλού φόργουορντ, ο οποίος πριν από περίπου ένα μήνα υπέστη κάταγμα σε δάκτυλο του δεξιού του χεριού και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση , με συνέπεια να κινδυνεύει να χάσει το... τρένο των “δοκιμαστικών” για το ΝΒΑ.

Τα δικαιώματα του 25χρονου σταρ της εθνικής Ιταλίας ανήκουν από το 2014 στους Χιούστον Ρόκετς, ωστόσο ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού δεν έχει κατορθώσει ακόμη να διασχίσει την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Επιθυμία του είναι να δηλώσει “παρών” στο καλοκαιρινό training camp του ΝΒΑ από τα μέσα Αυγούστου, ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες να γίνει “ρουκέτα”, βάζοντας τέλος στον μπασκετικό του... κατήφορο.

Εξάλλου, όπως ο ίδιος κατέστησε σαφές, θα περιμένει μέχρι τέλους την ομάδα του Τέξας, απορρίπτοντας -προς το παρόν- την προοπτική της Ευρώπης.

Photo Credits: AP Photo/Markus Schreiber

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ