NBA

Στο Dunk Contest ο Γιάννης!

Στο Dunk Contest ο Γιάννης!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πάρει μέρος στον φετινό διαγωνισμό καρφωμάτων!

Λέτε να δούμε έναν Έλληνα στον διαγωνισμό καρφωμάτων; Σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι πολύ πιθανό! Όπως λοιπόν αποκάλυψε πρώτο το δίκτυο “Yahoo!Sports”, ο Γιάννης Αντετοκούμπο θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό Καρφωμάτων στο προσεχές All Star Game!

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Adrian Wojnarowski υποστηρίζει ότι ο Γιάννης δεσμεύτηκε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό, κάτι που έκαναν ακόμα ο Victor Oladipo των Orlando Magic και ο Mason Plumlee των Brooklyn Nets, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να προστεθεί σε αυτή τη λίστα και ο Zach LaVine των Minnesota Timberwolves!

Το φετινό All Star Weekend είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 13-15 Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη, με τον διαγωνισμό Καρφωμάτων να αναμένεται να διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου και να θεωρείται το... κερασάκι στην Τούρτα αυτού του τριημέρου, αφού είναι το γεγονός που περιμένουν όλοι οι φίλοι του ΝΒΑ!

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ