NBA

Στηρίζει Χίλαρι ο ΛεΜπρόν

Στηρίζει Χίλαρι ο ΛεΜπρόν
2016 NBAE

O ΛεΜπρόν Τζέιμς ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι στις προσεχείς εκλογές στις ΗΠΑ θα είναι με το μέρος της Χίλάρι Κλίντον.

Η... μάχη ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και την Χίλαρι Κλίντον για την θέση του επόμενο Προέδρου των ΗΠΑ όλο και φουντώνει. Όλοι – ή σχεδόν όλοι – παίρνουν το μέρος κάποιου. Και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε την δική του απόφαση: Θα στηρίξει την Χίλαρι Κλίντον.

Με επίσημη επιστολή του σε εφημερίδα του Κλίβελαντ ο Τζέιμς ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι είναι με το μέρος της Χίλαρι Κλίντον. Αφού πρώτα έκανε μία αναδρομή στην παιδική του ηλικία και όλα αυτά που πέρασε μέχρι να φτάσει στο σημείο να γίνει σταρ του ΝΒΑ, ο φόργουορντ των Καβαλίερς κατέληξε γράφοντας: “ Όταν βλέπω την φετινή κούρσα για την Προεδρία των ΗΠΑ, για εμένα είναι ξεκάθαρο ποιος υποψήφιος σκέφτεται όπως εγώ. Αυτό το άτομο είναι η Χίλαρι Κλίντον.

Στηρίζω την Χιλαρι επειδή θα χτίσει πάνω στην κληρονομιά του καλού μου φίλου, του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Πιστεύω σε αυτά που έχει κάνει για την χώρα μας ο Πρόεδρος Ομπάμα και στηρίζω τη δέσμευσή της να συνεχίσει αυτή την κληρονομιά. Εδώ και 40 χρόνια δουλεύει σκληρά για να βελτιώσει τα δημόσια σχολεία, να αυξήσει την πρόσβαση στη δημόσια υγεία, στηρίζει τα παιδικά νοσοκομεία και πολλά ακόμα. Θέλει να είναι σίγουρη ότι τα παιδιά έχουν πρόσβαση στην καλή εκπαίδευση ανεξάρτητα από τον ταχυδρομικό τους κώδικα και που ζουν. Θα ξαναχτίσει σχολεία που διαλύονται και θα βάλει λεφτά στις επιστήμες.

Θα σιγουρευτεί ότι οι δάσκαλοι θα πληρώνονται αυτά που αξίζουν έτσι ώστε αυτοί με την σειρά τους να δώσουν τα πάντα στα παιδιά. Επίσης, έχει ως στόχο να κάνει το Κολέγιο μία πραγματικότητα για περισσότερο κόσμο στις ΗΠΑ, ειδικά σε κόσμο που δε μπορεί να το αντέξει αυτό οικονομικά”.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ