NBA

Σκάουτ των Σπερς ο Μενσά Μπονσού!

Σκάουτ των Σπερς ο Μενσά Μπονσού!
INTIME SPORTS

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ποπς Μενσά Μπονσού, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι πλέον εργάζεται ως σκάουτ για χάρη των Σαν Αντόνιο Σπερς

Η ΑΕΚ ήταν ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του Ποπς Μενσά Μπονσού, ο οποίος πριν έναν χρόνο τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό για χρήση απαγορευμένης ουσίας . Όπως φαίνεται ωστόσο, όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Ο Άγγλος φόργουορντ ανακοίνωσε λίγους μήνες μετά την τιμωρία του ότι σταματάει το μπάσκετ. Έκτοτε έπαιζε κυρίως σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ενώ είχε ταυτόχρονα και έναν ρόλο στην Ένωση παικτών του ΝΒΑ. Φέτος φερόταν να σκέφτεται να επιστρέψει στην δράση, έστω και όχι στην Ευρώπη αφού η τιμωρία του παραμένει σε ισχύ. Τότε όμως ήρθε το τηλεφώνημα που του άλλαξε τον τρόπο σκέψης του.

Όπως αποκάλυψε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, οι Σπερς επικοινώνησαν μαζί του πριν λίγο καιρό, ζητώντας του να γίνει ένας από τους σκάουτ της ομάδας! " Όταν ξαφνικά πέφτει στην αγκαλιά σου μία τέτοια πρόταση από έναν οργανισμό όπως αυτόν των Σπερς πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία και αυτό έκανα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μενσά Μπονσού σε συνέντευξή του, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να επιστρέψω στα παρκέ, αλλά ξαφνικά έλαβα αυτό το τηλεφώνημα και το θεώρησα σημάδι από τον Θεό. Είδα τα πράγματα από μία άλλη γωνία και μπορώ να πω ότι πλέον θα προσπαθώ να επηρεάσω το μπάσκετ έξω από το παρκέ και όχι μέσα από αυτό".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ