NBA

Σενάριο για τον LeBron James στους... Warriors!

Σενάριο για τον LeBron James στους... Warriors!

Σύμφωνα με αμερικανικό δημοσίευμα οι Warriors σχεδιάζουν να καταθέσουν πρόταση στον LeBron James το προσεχές καλοκαίρι, δημιουργώντας μία super team άνευ προηγουμένου.

Η Free Agency απέχει ακόμα αρκετούς μήνους. Το Golden State πάντως φροντίζει να κοιτάζει μακριά και έχει μάλιστα το μεγαλύτερο στόχο που μπορεί να φανταστεί κανείς για το ερχόμενο καλοκαίρι: τον LeBron James! Σύμφωνα με το ESPN, οι πρωταθλητές θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν χώρο στο salary cap το προσεχές καλοκαίρι, με σκοπό να μιλήσουν με τον "βασιλιά" και να τον πείσουν να μετακομίσει στο Oakland.

Όπως τονίζει, βέβαια, το δημοσίευμα, τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το Golden State σκέφτεται μία τέτοια επιλογή. Σύμφωνα όμως με την συγκεκριμένη πηγή ο "Βασιλιάς", από τη μεριά του, είναι διατεθειμένος να ακούσει ενδεχόμενη πρόταση από την πλευρά των Warriors και μόνο βέβαιη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του στο Cleveland.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Golden State, οι "πολεμιστές" δεν θα έχουν τον χώρο για να απορροφήσουν νέο maximum συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία μέσω sign and trade με το Cleveland. Τα συμβόλαια των Klay Thompson και Andre Iguodala θεωρούνται δύο υποψήφια για να συμπεριληφθούν σε ένα ενδεχόμενο trade σύμφωνα με το δημοσίευμα του ESPN.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ