NBA

Σαμπόταραν τον “Σακ” το 2001

Σαμπόταραν τον “Σακ” το 2001

Πριν από 15 χρόνια δύο μουσικοί παραγωγοί (και οπαδοί των 76ers) έκαναν σαμποτάζ σε σινγκλ του Σακίλ Ο'Νιλ, ηχογραφώντας κρυφά το όνομα του Άιβερσον “κάτω” από το ρεφρέν!

Μία ανέκδοτη ιστορία από το μακρινό παρελθόν αποκάλυψε μέσω του Instagram ο Τζέιμς Πόιζερ, παλιό μέλος του μουσικού γκρουπ “The Roots”, ο οποίος συνεργάστηκε το 2001 με τον Σακίλ Ο'Νιλ στην παραγωγή του άλμπουμ “Shaquille O'Neal Presents His Superfriends, Vol. 1”. Ο λόγος για ένα κρυφό μήνυμα που ηχογράφησε σε ένα από τα κομμάτια του “Σακ”, το οποίο ακόμα και ο ίδιος ο Hall of Famer αγνοούσε μέχρι σήμερα.

Το 2001 οι Σίξερς έπαιζαν με τους Λέικερς στους Τελικούς του ΝΒΑ. Παράλληλα ο Σακ έγραφε ένα νέο άλμπουμ και εγώ μαζί με τον Questlove κάναμε την παραγωγή σε ένα κομμάτι που λεγόταν “In the sun (Sunshine)”. Επειδή και οι δύο είμαστε οπαδοί των Σίξερς μέχρι θανάτου και οι Λέικερς νικούσαν την αγαπημένη ομάδα της πόλης μας, είπαμε και οι δύο: «θέλουμε εκδίκηση»” έγραψε στο Instagram o Πόιζερ.

Σαμπόταραν τον “Σακ” το 2001

Κάτω, λοιπόν, από τη φωνή που τραγουδούσε “In the sun”, ηχογραφήσαμε ένα δικό μας κομμάτι (μιξαρισμένο ποοοοολλλύυυυυ κάτω), το οποίο έλεγε... “Iverson”. Μόνο ο τεχνικός και εμείς οι δύο το γνώριζαν. Τέλος πάντων, ο Σακ ήταν στο σόου την περασμένη εβδομάδα και έτσι αντέδρασε όταν μας αντίκρισε”, κατέληξε ο Πόιζερ, αναφερόμενος στην παραπάνω ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανάρτησε στα social media.

Για όσους θέλουν να τεστάρουν την... ακοή τους (ή τα μηχανήματα που διαθέτουν), το κομμάτι “In the Sun” στο οποίο αναφέρεται ο Πόιζερ είναι το παρακάτω.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ