NBA

Πρωτότυπη πρόταση γάμου σε αγώνα του ΝΒΑ

Πρωτότυπη πρόταση γάμου σε αγώνα του ΝΒΑ

Ένας φίλαθλος των Sixers έκανε μία πρωτότυπη πρόταση γάμου στην κοπέλα του κατά την διάρκεια του αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Πρότασεις γάμου εν ώρα αγώνα έχουμε δει πολλές φορές σε γήπεδο, ειδικά στο ΝΒΑ. Προτάσεις σαν αυτή που έκανε ένα φίλαθλος των 76ers στην κοπέλα του κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τους Nuggets δεν βλέπουμε κάθε μέρα.

Έχοντας την βοήθεια της αγαπημένης του ομάδας, ο φίλαθλος των Sixers οργώνωσε ολόκληρο σκηνικό για να κάνει πρόταση στην κοπέλα του. Κανόνισε λοιπόν να "κληρωθούν" οι δυο τους για να συμμετάσχουν σε ένα από τα happenings που γίνονται όταν διακόπτεται το παιχνίδι. Η αποστολή τους ήταν να ευστοχήσουν εναλλάξ σε σουτ από διάφορες θέσεις και μόλις συμβεί αυτό να δώσουν το χέρι στον συμπαίκτη τους για να συνεχίσει.

Ο φίλαθλος των Sixers λοιπόν ευστόχησε αρχικά σε λέι-απ και έδωσε το χέρι του στην κοπέλα του, η οποία με την σειρά της έπρεπε να ευστοχήσει από την γραμμή των βολών. Αυτό συνέβη έπειτα από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες, με την ανυποψίαστη κοπέλα να γυρίζει προς το αγόρι της για αν του δώσει την σειρά της, όταν ξαφνικά τον είδε στα γόνατα με ένα δακτυλίδι να της κάνει πρόταση γάμου! Στο γήπεδο επικράτησε όπως είναι λογικό... χαμός, με τον κόσμο να αποθεώνει το ζευγάρι και την κοπέλα να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ