NBA

Πρώτη βολή μέσα με ταμπλό, δεύτερη airball από τον Roberson!

Oklahoma City Thunder guard Andre Roberson walks down court during the final minutes of an NBA basketball game against the Sacramento Kings, Tuesday, Nov. 7, 2017, in Sacramento, Calif. The Kings won 94-86. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
AP Photo/Rich Pedroncelli AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

O Andre Roberson των Oklahoma City Thunder κατάφερε να μας προσφέρει μία από τις πιο τρελές αλληλουχίες σε ζευγάρι ελευθέρων βολών, αφού ευστόχησε στην 1η με ταμπλό και στην 2η έκανε air-ball!

Ο Andre Roberson των Thunder είναι ιστορικά κακός εκτελεστής ελευθέρων βολών. Αν και αγωνίζεται περιφερειακός το ποσοστό καριέρας του από την γραμμή είναι 47.9%, ενώ φέτος σουτάρει με το τραγικό 29.4%! Και στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του φρόντισε να επιβεβαιώσει την φήμη του.

Παίζοντας κόντρα στους Rockets ( νίκη για τους Thunder με 112-107 ) ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ κέρδισε φάουλ και στήθηκε στην γραμμή, με τον κόσμο - έπειτα από παραίνεση του Westbrook - να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα και να τον αποθεώνει για να τον ηρεμήσει. Και αρχικά φάνηκε το κόλπο να πιάνει, αφού ο Roberson ευστόχησε, έστω και με ταμπλό! Όταν όμως κλήθηκε να εκτελέσει την δεύτερη βολή τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά, αφού έκανε air-ball!

Όπως και να έχει βέβαια, το γεγονός ότι είχε 1/2 βολές θεωρήθηκε κέρδος για τους Thunder. Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Roberson ήταν αυτός που με καλάθι λίγο πριν την λήξη διαμόρφωσε το τελικό 112-107, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε την φάση με τις δύο βολές του γκαρντ των Thunder:


AP Photo/Rich Pedroncelli
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ