NBA

Προσκλήθηκε στο Draft Combine o Ντόρσεϊ

Προσκλήθηκε στο Draft Combine o Ντόρσεϊ

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα είναι παρών στο Draft Combine (9-14 Μαΐου), το σημαντικότερο τεστ στην προσπάθεια του να πείσει τις ομάδες του ΝΒΑ ότι αξίζει μία θέση στο πρωτάθλημα.

Το Draft Combine θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά σκαλοπάτια στην προσπάθεια ενός παίκτη να επιλεγεί ψηλά στο Draft. Το γεγονός, λοιπόν, ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ προσκλήθηκε να πάρει μέρος σε αυτό, αποτελεί ουσιαστικά την απαρχή της δικής του προσπάθειας. Σύμφωνα με το ESPN ο ομογενής γκαρντ συμπεριλήφθηκε στη λίστα των 60 και πλέον παικτών που προσκλήθηκαν να πάρουν στο εξαήμερο φετινό Draft Combine, το οποίο θα γίνει από τις 9 έως τις 14 Μαΐου στο Chicago.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, προσκεκλημένοι είναι επίσης όλοι οι παίκτες που αναμένεται να επιλεγούν ψηλά στο Draft της 22ης Ιουνίου, όπως ο Μαρκέλ Φουλτζ, ο Λόνζο Μπολ, ο Τζος Τζάκσον και ο Τζέισον Τέιταμ. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι ότι και οι τέσσερις (σχεδόν σίγουροι για την πρώτη τετράδα του Draft) θα ακολουθήσουν την... παράδοση των τελευταίων ετών και θα αποφύγουν να συμμετάσχουν.

Το Draft Combine αποτελεί επίσημη εκδήλωση του ΝΒΑ, κατά την οποία οι παίκτες που προσκαλούνται παίρνουν μέρος σε μία σειρά μετρήσεων, ιατρικών εξετάσεων, ασκήσεων πάνω στο μπάσκετ και συνεντεύξεων, ενώ παίζουν και αγώνες 5 εναντίον 5. Οι παίκτες που προσκαλούνται στο Draft Combine καθορίζονται μέσω ψηφοφορίας που γίνεται μεταξύ των 30 ομάδων του ΝΒΑ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ