NBA

"Πόρτα" από Ντιλέινι στην Ευρώπη

"Πόρτα" από Ντιλέινι στην Ευρώπη

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι "έσβησε τη φωτιά" περί επιστροφής του στην Ευρώπη, "τιτιβίζοντας" πως δεν σκέφτεται να φύγει από το ΝΒΑ αφού "έχω μεγαλύτερους στόχους στο μυαλό μου".

Το όνομα του Μάλκολμ Ντιλέινι παραμένει στη μεταγραφική λίστα των κορυφαίων ομάδων της EuroLeague, από την άποψη πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο 28χρονος γκαρντ υπέγραψε το περσινό καλοκαίρι διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Atlanta Hawks, πλην όμως αναφέρεται έντονα τις τελευταίες ημέρες στις ΗΠΑ πως δύσκολα θα το εξαντλήσει.

Κάπως έτσι, φούντωσαν εκ νέου τα σενάρια περί επιστροφής του στην Ευρώπη, με τις πιο δυνατές ομάδες της EuroLeague να ερίζουν (τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο) για την απόκτησή του. Θέλοντας ενδεχομένως να προλάβει τις εξελίξεις και τη γιγάντωση της φημολογίας περί σκέψεων για επάνοδο στα μέρη μας, ο πρώην παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν (απ όπου έκανε το άλμα για το ΝΒΑ) έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως " δεν σχεδιάζω να γυρίσω στην Ευρώπη. Οι προτάσεις είναι... αλλά έχω μεγαλύτερους στόχους. Ίσως στο μέλλον".

"Πόρτα" από Ντιλέινι στην Ευρώπη
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ