NBA

Πολύ σκληρό φάουλ του Booker στον Hardaway

Πολύ σκληρό φάουλ του Booker στον Hardaway
GETTY IMAGES

O Devin Booker έκανε ένα βίαιο φάουλ στον Tim Hardaway και τον έστειλε στο μαξιλάρι της μπασκέτας, με τον γκαρντ των Knicks να γλιτώνει από θαύμα έναν σοβαρό τραυματισμό.

Ο Devin Booker είχε... νευράκια στον αγώνα των Suns με τους Knicks ( ήττα με 107-85 ). Και παραλίγο να το πληρώσει αυτό ο Tim Hardaway Jr., στον οποίο ο σταρ των Suns έκανε ένα πολύ σκληρό φάουλ στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου.

Με τον Hardaway να του κλέβει την μπάλα και να φεύγει στον αιφνιδιασμό, ο Booker θεώρησε λογικό να τον σπρώξει στον αέρα και να του χτυπήσει και τα χέρια, με αποτέλεσμα ο γκαρντ των Knicks να χάσει την ισορροπία του και να χτυπήσει το κεφάλι του στην μπασκέτα. Για καλή του τύχη ο Hardaway απέφυγε έναν σοβαρό τραυματισμό, αν και έμεινε για αρκετή ώρα στο παρκέ.

Ο Booker χρεώθηκε με flagrant 1 και γλίτωσε την αποβολή. Όπως αποδείχθηκε ωστόσο αυτή η αποβολή θα ερχόταν λίγο αργότερα, όταν ο Booker εκνευρίστηκε όταν ο Enes Kanter του έκανε τάπα και μετά κάτι του είπε, με αποτέλεσμα να σπρώξει τον Τούρκο σέντερ. Οι διαιτητές όμως ήταν δίπλα στην φάση και χρέωσαν με τεχνική ποινή τον νεαρό γκαρντ, με αποτέλεσμα να τον αποβάλλουν, αφού ήταν η δεύτερη τεχνική του ποινή στο παιχνίδι.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ