NBA

Πολύ σκληρό φάουλ στο ΝΒΑ που δεν χρεώθηκε ως αντιαθλητικό

Πολύ σκληρό φάουλ στο ΝΒΑ που δεν χρεώθηκε ως αντιαθλητικό

Ο Shelvin Mack έκανε ένα πολύ σκληρό φάουλ στον Dennis Schroder στον αγώνα των Magic με τους Hawks με αποτέλεσμα ο δεύτερος να πέσει άτσαλα στο παρκέ και να του ζητήσει τον λόγο. Οι διαιτητές πάντως δεν θεώρησαν το φάουλ αρκετό σκληρό για να το χαρακτηρίσουν αντιαθλητικό.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει στο ΝΒΑ να χρεώνεται ένα φάουλ ως flagrant (δηλαδή αντιαθλητικό) ακόμα και όταν κάτι τέτοιο δεν έχει λογική. Στον αγώνα των Magic με τους Hawks πάντως ( νίκη των πρώτων με 100-98 ) είδαμε να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο!

Το παιχνίδι ήθελε 3 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί όταν ο Dennis Schroder των Hawks επιχείρησε διείσδυση υπό το στενό μαρκάρισμα του Shelvin Mack. Με τα χέρια των δύο παικτών να μπλέκονται όμως, ο Mack έκανε τελικά ένα πολύ σκληρό φάουλ στον αντίπαλό του, αφού ουσιαστικά τον πέταξε στο παρκέ!

Ο Schroder εκνευρίστηκε και μάλιστα προσπάθησε να κινηθεί απειλητικά εναντίον του, με τους συμπαίκτες του να μπαίνουν στη μέση. Όσο για την αντίδραση των διαιτητών; Αφού εξέτασαν το replay έφτασαν στο συμπέρασμα ότι ήταν ένα απλό φάουλ.

Δείτε την σχετική φάση και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ