NBA

Πολύ γέλιο: Ο Baynes ξέχασε πως έπρεπε να σουτάρει!

Πολύ γέλιο: Ο Baynes ξέχασε πως έπρεπε να σουτάρει!

Μία απίστευτη φάση εκτυλίχθηκε κατά την διάρκεια του Game 4 των Celtics με τους Cavaliers, όταν ο Aron Baynes ξέχασε ότι έπρεπε να σουτάρει, με τους συμπαίκτες του να του δείχνουν με αγωνία το καλάθι!

Ο Aron Baynes είναι ένας χρήσιμος ρολίστας, ο οποίος ξέρει ότι πρέπει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα στο παρκέ. Το τελευταίο από αυτά είναι να σουτάρει. Καμία φορά όμως πρέπει να το κάνει και αυτό, κάτι που ξέχασε προς στιγμή, με αποτέλεσμα να προσφέρει μία σπάνια φάση στον κόσμο που παρακολούθησε το Game 4 των Cavaliers με τους Celtics ( νίκη με 111-102 για τους πρώτους ).

Με το παιχνίδι να βρίσκεται στην τέταρτη περίοδο, η μπάλα κατέληξε μετά από μία τρομερή καραμπόλα στα χέρια του, με τον ίδιο πλάτη προς το καλάθι. Έχοντας μπροστά του λοιπόν τον Al Horford, ο Baynes σκέφτηκε να κάνει αυτό που ξέρει: Να πασάρει την μπάλα. Ο Horford όμως - και οι συμπαίκτες του από τον πάγκο - κάπου εκεί "τρελάθηκαν" και άρχισαν να του δείχνουν με αγωνία το καλάθι προκειμένου να μην χαθεί χρόνος!

Ο Baynes τότε πήγε προς το καλάθι και κέρδισε φάουλ, έχοντας όμως νωρίτερα προσφέρει μία τρομερά αστεία σκηνή. Για την ιστορία, ο Αυστραλός ακολούθως είχε 1/2 βολές από την γραμμή.

Δείτε το αστείο VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ