NBA

Πολλά νεύρα οι Warriors κόντρα στους Rockets

Πολλά νεύρα οι Warriors κόντρα στους Rockets

Οι Kevin Durant και Draymond Green εκνευρίστηκαν από την έκταση της διαφοράς της ήττας από τους Rockets, με αποτέλεσμα σε δύο διαδοχικές φάσεις να σπρώξουν τους Harden και Ariza.

Οι Warriors δεν έχουν συνηθίσει να χάνουν και - κυρίως - δεν έχουν συνηθίσει να χάνουν με μεγάλες διαφορές, όπως συνέβη στον 2ο Τελικό της Δύσης, όπου είδαν τους Rockets να τους συντρίβουν με 127-105 . Το γεγονός αυτό έφερε εκνευρισμό στο στρατόπεδο των Πρωταθλητών, με τους Kevin Durant και Draymond Green να είναι οι πρώτοι που φρόντισαν να το δείξουν και μάλιστα σε διαδοχικές φάσεις.

Με το παιχνίδι λοιπόν να βρίσκεται στην τέταρτη περίοδο και την διαφορά να έχει ξεφύγει, ο Durant εκνευρίστηκε σε μία φάση, αποφασίζοντας να σπρώξει τον James Harden, με αποτέλεσμα να χρεωθεί με τεχνική ποινή. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όμως αποφάσισε να τον μιμηθεί και ο Green, σπρώχνοντας τον Trevor Ariza, χωρίς πάντως αυτός να χρεωθεί με τεχνική ποινή! Όπως είναι λογικό, αμφότεροι λίγο αργότερα αποσύρθηκεν από τον Steve Kerr και πήγαν στον πάγκο, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δείτα τα δύο VIDEO:



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ